Usługi godne polecenia !!! (1) Od lat mam problemy z trądzikiem, odwiedziłam już wielu dermatologów ale... Agata Buń - opinia (1) Wybrałem się za namową mojej dziewczyny Mam problem z wrastającymi włoskami... Buń Profesjonalizm na wysokim poziomie (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegów wykonanych przez panią doktor Izabelę... paulina
Absolutnie tak. (1) Osobiście jestem zachwycona. Wykupiłam dwa zabiegi depilacji, i muszę... Aneta N. Polecam (1) Zabieg całkowicie bezbolesny, wręcz przyjemny :) Ku mojemu zaskoczeniu efekty... Mała A ja polecam i jestem zadowolona! (1) Rania-myślę,że piszesz dziwne rzeczy.Ja też kupiłam po dwa bony na Groupon na... Aleksandra T. POLECAM osobom z Trójmiasta i przyjezdnym!!! (1) Będąc w Gdyni skorzystałam z polecenia znajomych, odwiedziłam Derm-Al i... Urszula Makosz Duzy plus (1) Skorzystalam z pedicure medycznego i jestem bardzo zadowolona z samego... Ala Bardzo Polecam ! (1) Bardzo Polecam ! Halina Janasiak Specjalista godny polecenia (1) Witam. Byłam u Profesora Placka w Dermarcie. Zabiegi dotyczyły medycyny... Monika Serdecznie polecam!! (1) Od niedawna mieszkam w Gdyni i jak każda dbająca o siebie kobieta udałam się... Maria Polecam !! (1) Po raz pierwszy robiłam botoks,tzw." lwia zmarszczkę".Z efektu jestem bardzo,... Iza polecam! (1) W Derm - Al Beauty zamykałam sobie naczynka i usuwałam plamkę z policzka.... Gośka Super! Jestem zadowolona (1) Pani doktor Małgosia Oleszczuk jest fantastyczną osobą, ma wprawną rękę,... Katarzyna Najlepszy dermatolog jakiego znam (1) Do dr Sokołowkiej trafiłam po 2 latach walki z wypadaniem włosów. Wcześniej... Stała pacjentka Pełny profesjonalizm (1) Miałem problemy z estetyka twarzy i pleców. Blizny potrądzikowe,... Grzesiutek Znakomity lekarz!!! (1) Nie ma się co rozpisywać. Miałem duży problem i nie mam. Szybko i sprawnie.... Jan Perliczka Polecam wszystkim!!! (1) Stosuję zabiegi medycyny estetycznej już od kilku lat, ale dopiero niedawno... JD jest git (1) co prawda bywam tam tylko na masazach (szacun), ale chyba ogolnie jest kox,... corpsegrinder Iza - opinia (1) w sumie korzystałam z usług 3 razy 1raz- pedicure 2razy - manicure Z... Iza