na pewno tu wrócę (1) po namowie znajomych postanowiłem skorzystać z zabiegu endermolgii, i jestem... Yanek SZCZERZE POLECAM! (1) Gorąco polecam wszystkim niezdecydowanym! Profesjonalizm w każdym calu.... Iza Powiększanie ust (1) U doktora P. Fleszara powiększałam sobie usta już drugi raz. Po raz kolejny... Sylwia
MJ - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze wszystkich usług i zabiegów, z jakich korzystałam... MJ Monika - opinia (1) witam, bardzo polecam salon, świetny klimat... Pani Sylwia profesjonalnie... Monika Gorąco polecam bo efekt gwarantowany!! (1) Do gabinetu trafiłam z polecenia koleżanki i przyznaję korzystam z ich usług... Monika Polecam! (1) Gorąco polecam wszystkim Beauty Medical. Gabinet świadczy usługi na... Iwona medycyna (1) Ja byłam i jestem bardzo zadowolona. Zabieg wyglądał jak powinien i nie było... ALdona dr Pernak (1) Witam ja miałam problemy z bliznami i się udałam do tego gabinetu. Zajęto... Helena Ipl rewelacja (1) Polecam, mają super nowiutki laser, korzystalam z zabiegu w innych znanych... Aga Fraxel Grupon (1) Do Dr Kubika trafiłam z kuponem Grupon na laser Fraxel. Łącznie miałam... m Wyjątkowo kompetentna i życzliwa ! (1) Panią doktor zanam od dawna, jeszcze z czasów kiedy przyjmowala pacjentów w... stenian@o2.pl PROFESJONALIZM w każdym calu (1) Podejście do pacjenta połączone z wiedzą i umiejętnościami oraz przystępność... Ania - bardzo zadowolona pacjent ocena (1) polecam ceny zabiegów są w promocji,obsługa fantastyczna klientka Beata - opinia (1) Trafiłam do Pani dr.Iwony z licznymi przebarwieniami oraz asymetrią twarzy.... Beata POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona. pani doktor, poprawiała mi usta gdyż były... Monika Bardzo dobry lekarz, (1) Do tego gabinetu przyciągnęły mnie pozytywne opinie i PRZYSTĘPNE ceny!!!... Iza Bardzo pozytywnie! (2) W dniu wczorajszym zrealizowalam kupon z grouponu na zabieg botoks u Doktora... Marzena Kosmetyczka (1) Polecam panią Wiolę - to co zrobiła z moimi brwiami to cud!! Ewa miło, fachowo i bez naciągania... (1) Witam.. bez skrupułów mogę polecić gabinet dr Kubika.. lekarz młody, jednak z... Monika..