rewelacja (1) Pragnę wszystkim polecić ów gabinet. Korzystne ceny, fachowa obługa, obiekt... Magda bardzo polecam (1) Moja pierwsz wizyta w tego typu salonie w ogóle i, mimo obaw, bardzo... Migotka potrafią do siebie zrazić. nigdy tam juz nie wroce. (1) zaplacilam dwoma kuponami z groupon.pl za epilację laserową.chciałam... Magda
Super Miejsce wszystkim polecam (1) Polecam bardzo gabinet wszystkim którzy szukają wysokiej klasy specjalistów.... Beata Chojna rewelacja (1) Kupiłam kupon gruper i w ten sposób trafiłam do tego rewelacyjnego miejsca,... weronika Liposukcja ultradźwiękowa + RF (1) Korzystałam z liposukcji ultradźwiękowej na uda i łydki i jestem baardzo... Asia Miło i Profesjonalnie (1) W gabinecie skorzystałam z depilacji laserowej okolic bikini i łydek. Jestem... ala ZNAKOMICIE (1) Chciałabym podziękować za kolejną już wizytę.Rodzaj miejsca ,z którym... Dominika Polecam (1) Chciałabym podzielić się wrażeniami po "Sculptrze". Jestem kobietą po 40-tce.... Iza D konkretna i fachowa pomoc, miła obsługa (1) Chciałabym podzielić się opinią dla tego miejsca. Od dawna walczę z... Monika Markewicz Polecam innym, (1) Byłam na zabiegu na ciało - jestem bardzo zadowolona, przyjde na kolejne... Asia W. gorąco polecam (1) Polecam - wyszłam zrelaksowana i bardzo zadowolona z efektu wizyty :)... marta jestem na TAK (1) Jestem na TAK...fajne i fachowe dziewczyny... miło i przyjemnie... ralaks i... Olga a Gdańska agda - opinia (1) Leczę blizny po trądziku od lat i dopiero teraz widzę efekty. Zabiegi... agda Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z usług doktor Kobylińskiej. Ja i moja dziewczyna... michał POLECAM (1) Polecam gorąco miła obsługa fachowe doradztwo i pełen profesjonalizm. Gosia Super polecam gorąco (3) Zafiro-termo lifting twarzy jak dla mnie rewelacja, od razu widać efekty,... ja to ja ;-) Jestem zachwycona! (1) Mam problemy ze stopami- wrastające paznokcie, modzele itp. Pani Monika... Aga botox + juve usta POLECAM ! (1) Witam, skorzystałam z botoxu + powiekszanie ust ! Rewelacja, super... Marzena super!!! gorąco polecam!!!! (1) skorzystałam z kilku usług w tym laser - rzeczywiście świetne efekty, skóra... Aleksandra