Polecam dr Oleszczuk (1) Bardzo profesjonalna obsługa, miły personel i świetni lekarze. polecam... olenka_la siostry z Połczyna :) (1) Doktor Elżbieta Jasiel-Walikowska jest znakomitym specjalistą, stawia trafne... siostry z Połczyna :) Zenon - opinia (1) Jestem pod wrażeniem zabiegu wykonywanego przez panią doktor, przemiła... Zenon
To jest już "MÓJ" gabinet i "MOJE" Panie Doktor (1) Jestem pacjentką( l.36)od ponad dwóch lat i korzystam z kompleksowych porad i... Justyna Krystyna - opinia (1) Chcę powiedzieć ,że chodziłam do kilku osób z moją zniszczoną twarzą ale... Krystyna Dr Izabela Kobylinska (3) Z zabiegow u Pani Doktor krzystalam wielokronie i powiem jedno: jest jedynym... L.Nielsen fajny lekarz (1) super lekarz, wszystko mi wyjaśnił na pierwszym spotkaniu. Chciałam usta... kasia REWELACJA!!!!!! (1) Gabinet ten został mi polecany przez moja Panią dermatolog, jako miejsce z... Joanna gabinet godny zaufania (3) Bardzo sie ciesze, ze moge jako pierwsza wystawic pozytywna opinie :) Wg mnie... Miyu Zdecydowanie polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usług i przemiłej obsługi! Byłam na... Zadowolona to jest to !!! (1) Zdecydowalam sie na zrobienie pelnego makijazu pernamentnego. Skorzystalam z... Sandra Anna - opinia (1) Polecam konsultacje i wykonanie zabiegów u doktor Magdaleny Zakrzewskiej.... Anna PEŁNE ZAUFANIE (1) MIKROPIGMENTACJA wykonana przez p.lignerystkę Monikę Maciejewską oceniam na... Krystyna POLECAM (1) Korzystałam z usług gabinetu jeszcze w poprzedniej lokalizacji. Jak zawsze... Gosia PEŁEN PROFESJONALIZM (1) W salonie byłam 27.09.2011 na mikrodermabrazji i maskach enzymowych i jestem... Dorota Depilacja laserowa czy światłem IPL? (3) Widzę, że wiele osób zarzuca tutaj, że oferowana w gabinecie Dr Pernaka... Nika Rewelacyjnie,miło i przystępne ceny ! (1) Jestem po kilku różnych zabiegach u Pań doktor.Każde spotkanie odbywa się w... Ewa D Medycyna Estetyczna (1) Pani Doktor, okazala ogromny profesjonalizm, wspaniale maniery i perfekcyjne... Lucyna Peters ZADOWOLONY (1) Muszę szczerze przyznać, że była to pierwsza moja wizyta w tego typu... Grzegorz super,super (1) Byłam zaskoczona. LOKAL PROFESJONALNIE WYPOSAŻONY W NAJNOWOCZEŚNIEJSZY... IWCIA