gabinet godny zaufania (3) Bardzo sie ciesze, ze moge jako pierwsza wystawic pozytywna opinie :) Wg mnie... Miyu Zdecydowanie polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usług i przemiłej obsługi! Byłam na... Zadowolona to jest to !!! (1) Zdecydowalam sie na zrobienie pelnego makijazu pernamentnego. Skorzystalam z... Sandra
Anna - opinia (1) Polecam konsultacje i wykonanie zabiegów u doktor Magdaleny Zakrzewskiej.... Anna PEŁNE ZAUFANIE (1) MIKROPIGMENTACJA wykonana przez p.lignerystkę Monikę Maciejewską oceniam na... Krystyna POLECAM (1) Korzystałam z usług gabinetu jeszcze w poprzedniej lokalizacji. Jak zawsze... Gosia PEŁEN PROFESJONALIZM (1) W salonie byłam 27.09.2011 na mikrodermabrazji i maskach enzymowych i jestem... Dorota Depilacja laserowa czy światłem IPL? (3) Widzę, że wiele osób zarzuca tutaj, że oferowana w gabinecie Dr Pernaka... Nika Rewelacyjnie,miło i przystępne ceny ! (1) Jestem po kilku różnych zabiegach u Pań doktor.Każde spotkanie odbywa się w... Ewa D Medycyna Estetyczna (1) Pani Doktor, okazala ogromny profesjonalizm, wspaniale maniery i perfekcyjne... Lucyna Peters ZADOWOLONY (1) Muszę szczerze przyznać, że była to pierwsza moja wizyta w tego typu... Grzegorz super,super (1) Byłam zaskoczona. LOKAL PROFESJONALNIE WYPOSAŻONY W NAJNOWOCZEŚNIEJSZY... IWCIA rewelacja (1) Pragnę wszystkim polecić ów gabinet. Korzystne ceny, fachowa obługa, obiekt... Magda bardzo polecam (1) Moja pierwsz wizyta w tego typu salonie w ogóle i, mimo obaw, bardzo... Migotka potrafią do siebie zrazić. nigdy tam juz nie wroce. (1) zaplacilam dwoma kuponami z groupon.pl za epilację laserową.chciałam... Magda Super Miejsce wszystkim polecam (1) Polecam bardzo gabinet wszystkim którzy szukają wysokiej klasy specjalistów.... Beata Chojna rewelacja (1) Kupiłam kupon gruper i w ten sposób trafiłam do tego rewelacyjnego miejsca,... weronika Liposukcja ultradźwiękowa + RF (1) Korzystałam z liposukcji ultradźwiękowej na uda i łydki i jestem baardzo... Asia Miło i Profesjonalnie (1) W gabinecie skorzystałam z depilacji laserowej okolic bikini i łydek. Jestem... ala ZNAKOMICIE (1) Chciałabym podziękować za kolejną już wizytę.Rodzaj miejsca ,z którym... Dominika