Życie bez bólu (1) Polecam--bardzo profesjonalne i rzetelne zabiegi dostosowane do... Halina z Tczewa Joanna (1) Korzystałam i moj maż również korzystał z pomocy, która można uzyskać. Bardzo... Joanna CUDOWNY SPOKÓJ (1) Polecam prosto z serca Jolę, jest to osoba cudowna czuje się od samego... Matta
polecam! (1) Korzystam od kilku lat na schorzenia kręgosłupa ledziowego i szyjnego,... Piotr Sama hipnoza mnie zaskoczyła bardzo pozytywnie, ale nie tylko! (1) Do Pana Rafała trafiłam z polecenia klientów, sama prowadzę gabinet ... w... Aneta Hregorowicz-Gorlo Łukasz (1) Jestem po kolejnej wizycie u Pani Jolanty i naprawde polecam, pomogla mi... Lukasz Radosław Warężak (1) Mam 56 lat. Od 27 cierpię na silną nerwicę oraz problemy żołądkowe (... Radosław Warężak Polecam! (1) Polecam wszystkim osobom z nerwicą/depresją.Moja historia z chorobą... Kobiefa Ana (1) Spotkałam się z Jolą na dwóch sesjach, problem jaki miałam to liszaj na... Ana POLECAM ! (1) Korzystam z sesji hipnozy u Jolanty Drobek od kilku tygodni i od pierwszego... Agnieszka Tragednia od kilku miesiecy nikt nie umie mi pomoc (2) za sprzet zaplacilam ponad 6 tys wyslali mi wymienne filtry nie od tej... Wsparcie przy zapaleniu płuc (1) Dziękuję bardzo, nasza Pani pediatra była w szoku, zapalenie płuc u naszego... Joanna Gabinet bioenergoterapii godny polecenia! (1) Pan Damian Karsznia jest profesjonalistą w pełnej mierze. Potrafi dobrze... Paweł CUDA (1) Polecam szczerze. Z gabinetu wyszłam jak nowo narodzona, po stresie nie było... Ania Klientka (1) Serdecznie polecam usługi tego Pana, pomaga i naprawdę to działa. Lekarze... Kamila rwa kulszoa (1) wczora Pan Piotr pomagał mi na bóle - rwę kulszową , dzisiaj jestem ZDROWA... Becia Opinia od Ewy (4) Niesamowita ta hipnoza, cudowne doświadczenie. Terapia dała mi ogromną... Ewa Hipnoterapia - Adam (1) Pani Jolanta to fantastyczna osoba. Jak kazdy czlowiek mialem watpliwosci czy... Adam Problemy z zasypianiem minęły (1) Od trzech lat borykałam się z nawracającym problemem bezsenności,... Zadowolona Asia Cudowne miejsce (1) Cudowne miejsce, relaksujące, uzdrawiające z fantastycznymi i utalentowanymi... Marcin