Zadowolona (1) Cudowna atmosfera panuje w Centrum. Dziewczyny wykonują wspaniałą robotę.... Jadwiga Polecam! (1) Przyjazne, spokojne, ładne miejsce. Pełne światła i ciepła (w każdym... Kwiatek Odnowa służy faktycznej odnowie:) (1) Polecam każdemu to miejsce, które potrafi doraźnie pomóc poprawić kondycję... Anna
Balsam dla ciała i duszy (1) Wspaniale miejsce i wspaniale terapeutki. Kompetentne, holistyczne i... Dorota Otwarte serce (1) W Centrum OdNowa każdy terapeuta podchodzi do klienta z otwartym sercem,... Marta Ta klinika to prawdziwe miejsce mocy (1) Cudowny klimat wsparcia, holistycznej diagnozy i wielopoziomowego leczenia.... Aga K. Rozpoczàć życie odnowa (1) Rewelacyjne wspaniale miejsce. Pozytywna energia od pozytywnych Kobiet. Izabella POLECAM z całego serca i duszy ❤️ (1) Jest takie miejsce, gdzie ciało, dusza i umysł odpoczywa. Takie miejsce gdzie... Monika RZ polecam (1) Jedyna taka klinika w Polsce. Nikt nie ma takiej oferty i kwalifikacji Polecam jacek OdNowa Centrum Mocy (1) Miejsce Mocy, zbierania siły, holistyczne podejście do Pacjenta. Bardzo... Jacek Polecam (1) Do gabinetu Pani Joli trafiłam po długich poszukiwaniach właściwej terapii... Iwona Chce mi się teraz żyć od nowa (1) Straciłam wiarę w cokolwiek. Napady lęku i paniki towarzyszyły mi od wielu... NP Nowy Ja (1) Od czasu wyjścia z Twojego gabinetu łatwiej mi się oddycha (mniejszy opór na... Tymoteusz Bardzo ciekawe doświadczenie (1) Nie wiedziałem czego mogę się spodziewać po terapii bo coś tam oglądałem w... Max NIE POLECAM! (6) Byłam u nich i podczas badania Stwierdzili, że mam bolerioze i masę innych... Paula Stawia na nogi! (1) Pan Franciszek umie pomóc. Ilekroć mam kłopoty z dyskiem - pomaga... Alex polecam (1) Już pierwsza sesja hipnozy wywarła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. A po... Joanna Nic nie dzieje się przypadkiem... (1) Taki nagłówek,gdyż naprawdę coś dzieje się po coś... Trafiłam do P.Kamili... Monika Życie bez bólu (1) Polecam--bardzo profesjonalne i rzetelne zabiegi dostosowane do... Halina z Tczewa Joanna (1) Korzystałam i moj maż również korzystał z pomocy, która można uzyskać. Bardzo... Joanna