Znają się na rzeczy! (1) Jestem pod wrażeniem pozytywnej energii jaka bije od Izy, Bogusi i Edyty.... Filip uduchowiony profesjonalizm (1) Jedno slowo - Super!!!❤ Dariusz Opinia (1) Miejsce stworzone przez cudowne kobiety, ich energia, zaangażowaniae, wiedza,... Jw Roszkowska
Cuda..... (1) Wspaniałe miejsce... Odmieniło życie moje i moich bliskich.... bardzo Wam... Asia Rewelacja!!!!!!! (1) Zdecydowanie polecam, tematyka i wykonanie usług na najwyższym poziomie. Nie... Wiktor OdNowa - DZIEKUJE (1) Pacjentka OdNowy zostalam w maju 2014, kiedy centrum bylo jeszcze marzeniem... KasiaA Czas zadbac o siebie (1) Jestem od kwietnia stalym klientem. Przewartosciowalo to pozytywnie wiele... Natalia M. Energo Terapeuta (1) Bardzo polecam Firmę OdNowa Centrum za efekt i działanie ich zabiegu. Byłam... Magdalena Gorąco Polecam Gabinet AcuMedis (1) Polecam! Podejście do klienta jak i obsługa bardzo miła i profesjonalna.... Marta Cieszę się, że tu trafiłam (2) Po wielu latach wreszcie wyleczyłam się z boreliozy. Trochę to trwało (5... Basia warsztaty ustawien systemowych rodowych w Madary-polecam (1) Byłam na weekendowym warsztacie w Madarach i powiem tak, - konsternacja, ale... Kama Polecam wszystkim bez wyjątku (1) Polecam wszystkim bez wyjątków. Odnowa Centrum odmieniła i uratowała moje... Milena Rogacewicz Janek (1) Profesjonalnie i miło polecam Janek Cudowne miejsce (1) Cudowna, życzliwa atmosfera, cudowna, profesjonalna obsługa. Chce się... Ewa Różańska Wyjątkowe miejce i ludzie! (1) Wspaniała terapia przywracająca równowagę psycho-fizyczną. Działająca... Joanna Opinia (1) Z zabiegów refleksologii korzystam prawie rok. Staram się uczęszczać... Patrycja Manthey OdNowa (1) Jestem pod duzym, bardzo pozytywnym wrazeniem jakie zrobilo na mnie miejsce... Vlotho Magiczne miejsce (1) Nową jakość życia zaczyna się w centrum! Wspaniali ludzie i podróże w głąb... Aga Polecam (1) Do gabinetu odnowy trafiłam w zeszłym roku . Byłam miłe zaskoczona , Pani Iza... Anna Polecam (1) Zaufałam opiniom z tej strony i dopisuję kolejną pozytywną opinię. Polecam,... Jolanta