Profesjonalnie (1) Kompetentnie , rzeczowo, bez strasznia. Polecam! Krystyna Jestem zadowolona z obsługi (1) Polecam firmę, 1. Duża dostępność produktów, zresztą znanych marek –... Emilia Migreny itp (1) Nazywam się Mateusz. Mam 26 lat. Trafiłem do gabinetu Pani Joli kilka tygodni... Mateusz
Trzecia wizyta (1) Jestem po trzeciej wizycie. Mam jeszcze troche pracy do wykonania, ale... Maria Szczerze polecamj (1) Do gabinetu Pani Joli trafilam przez przypadek ,kiedy to metody, które... Marzena 20 lat bólu i rozczarowań (1) Chciałbym serdecznie zarekomendowac panią Jolantę. Pomogła mi w wielu... Amadeusz Polecam na bóle stawów (1) Zdecydowałam się na skorzystanie z acumedis ze względu nieustające bóle... M. Chodnikiewicz Opinia (1) Wspaniale diagnozę podnosi na duchu. Pomaga pokonac chorobe. Zawsze w dobrym... Danuta Walczak Medycyna niekonwencjonalna. (2) Oferta niekonwencjonalnej i bardzo rozszerzonej skali badań diagnostycznych,... Waldek Teresa (1) Bardzo komfortowa atmosfera. Na razie mam za soba tylko jedna wizyte, ale... Teresa Dziękujemy (1) Z całego serca polecam hipnozę u Pani Jolanty Drobek, jest bardzo ciepłą... Krystyna Socha Skuteczna metoda terapii (1) Próbowałem już kilku metod rozwiązania mojego problemu tycia, włącznie z... Jacek Gorąco polecam (1) Pan Franciszek niejednokrotnie ratował mnie, gdy tymczasem lekarze... Agnieszka Dziękuję (1) Witam. Potrzebowałem pomocy w zrozumieniu potrzeb, zarówno swoich jak i moich... Kuba Ukojenie dla duszy i ciała (1) Po raz pierwszy w Centrum OdNowa pojawiłam się w zeszłym roku. Od tego... Karolina Bardzo polecam!!! (1) Miejsce pełne pozytywnej energii, witalności i radości Życia:-) Życzliwe i... Anna Narloch Cudowne przewodnictwo i opieka (1) To wyjątkowe miejsce z szeroką ofertą dla ciała i duszy. Przewodnictwo i... Justyna Bardzo polecam. (1) W gabinecie pracują terapeutki, które leczą dolegliwości CUDownie , usuwają... Wioletta Profesjonalne doradztwo z użyciem metod medycyny chińskiej (1) Zwróciłam się do centrum OdNowa w związku z problemami żołądkowymi. Iza... Joanna Polecam - doświadczyłam dobrej jakości masażu (1) Podczas ostatniego urlopu nad morzem odwiedziłam Centrum Odnowa w Gdańsku.... Paulina