dziękuję (1) Panie rafale!! Pomógł mi Pan. Dzięki Panu jestem nowym człowiekiem, inaczej... Miarka Adam Terapia (1) Muszę przyznać, że borykałam się ze swoimi problemami już od dawna w sumie od... Justyna Iwona Pałecka (1) Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję za wsparcie panie Rafale zawdzieczam Panu... Iwona P
Wybitny specjalista. Profesjonalna pomoc. Szczerze polecam. (1) Pan Sakowski to fantastyczny człowiek! w szczególny sposób pomaga ludziom... Monique Sterylnie czysto, profesjonalnie, ciepłe podejście do pacjenta :-) (1) Gabinet sterylnie czysty. Pani hirudoterapeutka zawsze pogodna i... Iza bóle kręgosłupa (1) Bóle kręgosłupa miałem od 15 lat. Próbowałem wszystkiego łącznie z... Marek polecam (1) Cieszę się że wybór padł na Pana Rafała. Po terapii czuję się silna i gotowa... Iza W drodze do poznania siebie (1) Raz na miesiąc spotykam się z panią Jolą. Jestem po trzeciej wizycie i już... Kasia Dobra hurtownia, fajne ceny (1) Dużo naturalnych produktów, znane marki, sprawdzone. Szybciutko dostałam... Juxul Pan Rafał na kłopoty jak Bednarski (1) Dziękuję za kolejną pomoc w terapii. Jestem kolejny raz że tak powiem... Robcio Kompetencja i wiarygodność (1) Jestem zachwycona. Wszystko się potwierdziło. Przyszłam z pewnymi... Ania Polecam (1) Bardzo konkretny i kompetentny terapeuta a zarazem pozytywna osobowość. Polecam Hanna AcuMedis Pruszcz Gdański polecam :) (1) Pogoń za każdym dniem w przytłaczającym stresie zadziałał na mój organizm... Magdalena Warsztat Ciąża po Chińsku (1) Długo zbierałam się za napisanie tego co teraz czytasz droga przyszła mamo.... Monika Polecam (1) Super jakość produktów. Czas wysyłki okej. Najważniejsze dla mnie, to świetne... Nana Cudowna terapeutka (1) U Joli byłam już kilka razy. Pomogła mi bardzo we wieku kwestiach, głównie z... Agata Terapia opinia (1) Hipnoterapia to jednak fajna sprawa. Jestem z terapii bardzo zadowolony.... Artur Polecam zajęcia z Edytą! (1) Korzystam z masaży u Edyty od lutego b.r. Wybrałam się z ciekawości i chęci... Agnieszka jak niewiadomo co, to jest to borelioza (1) W lipcu zakończyłem po 11 miesiącach terapię na Lendziona we Wrzeszczu.... Jurek Terapeutyczna podróż w głąb siebie (1) Hipnoza...enigmatyczna,wzbudzajaca ciekawość, lęk, pociągająca, nie do końca... Joanna