ritchie - opinia (1) nawet podejście do klienta jest hollistyczne :) otwartość na potrzeby,... ritchie A - opinia (1) Doskonały masaż leczniczy. Pan Karol naprawdę potrafi postawić na nogi.... A Damian - opinia (1) Mimo, iż to była moja pierwsza hipnoza widzę zachodzące zmiany na lepsze. Damian
Wiktor Król - opinia (1) Witam.Kompetentny lekarz akupunkturą wyleczyła mnie z palenia papierosów... Wiktor Król Ela - opinia (1) Ciekawe, inspirujące, mądre warsztaty. Wspaniale relaksujące miejsce dla... Ela Joanna - opinia (1) Super, wszystko bardzo profesjonalnie ! Polecam Joanna Ireneusz - opinia (1) Asortyment spełnia moje oczekiwania. Obsługuje miła Pani która zawsze... Ireneusz A. - opinia (1) cudowny masaż twarzy u Pani Beaty - będę korzystać regularnie A. Monıka - opinia (1) Skuteczność. Jak najbardziej polecam. Specjalista mający świetne indywidualne... Monıka Beata N. - opinia (2) Bardzo dobry terapeuta, profesjonalizm. Polecam wszystkim , którzy zmagają... Beata N. Świetna hurtownia. (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupów stacjonarnych w hurtowni. Zawsze znajdę... Sebastian Polecam każdemu, kto chce coś zmienić w swoim życiu. (2) Witam, chciałabym się podzielić moja opinia na temat spotkań u pani Joli.... Ania Hipnoza w Gdyni u Pana Sakowskiego - Polecam (1) Warto było przyjść na terapię, super terapeuta - polecam. Wrażenia podczas... Olgierd Joanna - opinia (1) Jestem pacjentką Pani Doktor w jej prywatnym gabinecie, gdzie leczy mnie... Joanna Krzychu (1) Tylko trzech wizyt potrzebowałem, by pokonać lęki. Czuję się pewniej. Chodzę... Krzuchu Karol (1) Nigdy nie miałem kontaktu z hipnoterapia , zdecydowałem się raczej z... Karol Dziękuję (1) Witam serdecznie. Zbierałam się długo z napisaniem czegoś ale nie wiedziałam... Dorota Cudowne miejsce!! (2) Od dłuższego czasu walczyłam z problemami kręgosłupa. Już po pierwszej... Klaudia Grażyna - opinia (2) Bardzo polecam panią Magdę i jej igły! Męczyły mnie straszne migreny i... Grażyna niewierny Tomasz uwierzyl... (2) Zasadniczo wierze w mlotek i przecinak, przed paroma laty zmuszony sytuacja... Galinski Miroslaw