Joanna - opinia (1) Pan Rafał pomógł mi przede wszystkim zrozumieć podłoże moich dotychczasowych... Joanna Agnieszka - opinia (1) Aktualny adres od 01.03.2020, ul. Uphagena 7, Gdańsk. Agnieszka Tomasz - opinia (1) Polecam bardzo Panią Jolę! Na hipnozę zdecydowałem się po przeprowadzce do... Tomasz
Ola - opinia (1) Polecam wszystkim, którzy stracili woare w zwykłych terapeutów. Dzięki... Ola Sabrina M. - opinia (1) Sklep z rewelacyjną obsługą. Pani przesympatyczna, doradza bardzo... Sabrina M. Kamıl - opinia (1) Fantastyczne podejście do człowieka ma Pan Rafał. Od razu widać że posiada... Kamıl Jolanta - opinia (1) Polecam hipnoterapię wszystkim, którzy uwierzyli, że już nic im nie pomoże.... Jolanta Monika - opinia (1) Pan Rafał jest niesamowitym człowiekiem i fantastycznym specjalistą! Po kilku... Monika Julita - opinia (1) Super sklep! Długo szukałam takich przystępnych cen za kosmetyki naturalne Julita Kasia - opinia (1) Polecam Pana Franciszka faktycznie pomaga. Korzystałam dwukrotnie i zostałam... Kasia Izek - opinia (1) W trakcie 30 dni znacząco poprawił się stan zdrowia dwóch osób, członków... Izek Anna Garda - opinia (1) Bardzo profesjonalnie. Terminy krótkie. Czy cena jest niska czy wysoka nie... Anna Garda MAREK - opinia (1) Minęło już 3-4 lata kiedy byłem w potrzebie i otrzymałem pomoc od Pana... MAREK Przemek Sz - opinia (1) Mój pierwszy kontakt z hipnozą był z Panem Rafałem Sakowskim. Nigdy wcześniej... Przemek Sz Agnieszka - opinia (1) Cudowne miejsce. Każdemu polecam masaże. Agnieszka Tomasz - opinia (1) Polecam, bardzo profesjonalne i rzetelne podejście do pacjenta. Bez... Tomasz Kasia - opinia (1) Dzięki hipnozie zmieniłam moje nastawienie do życia. Uwierzyła w siebie, a co... Kasia Ania - opinia (1) Z każdą wizytą czuję się coraz lepiej. Pan Rafał bardzo mi pomógł za co... Ania Magda - opinia (1) Wspaniale miejsce, pełne profesjonalnych i sympatycznych ludzi. Polecam... Magda Agnieszka - opinia (1) Przyszłam do Magdaleny Sroki z nawracającym zapaleniem pęcherza od czasu... Agnieszka