Krystian - opinia (1) Do Pana Rafał trafiłem z polecenia kolegi z pracy. Już po pierwszym spotkaniu... Krystian Barbara Szulc - opinia (1) Jeździmy do Pani Bożenki od kilku lat, ponieważ takie oczyszczanie raz na rok... Barbara Szulc Sylwia - opinia (1) Do tej pory efekty terapii się utrzymują, a minęło już trochę czasu. Trafiłam... Sylwia
Magda - opinia (1) Polecam Panią Dorotę, świetny fachowiec, ciekawy człowiek. Polecam, zna się... Magda Mikołaj - opinia (1) Panie Rafale dziękuję za pomoc w kryzysowym dla mnie w momencie życia. Bardzo... Mikołaj Olo - opinia (1) Polecam bo terapia bardzo skuteczna Olo Ewa - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem kunsztu p. Doroty. Nie sposób opisać zalet w... Ewa Grażyna - opinia (1) Pani Dorotka jest super fachowcem i fantastycznym człowiekiem. Grażyna Anna - opinia (1) Bardzo polecam usługi refelksotrapii wykonywane przez Panią Dorotę.Mam... Anna Kasia - opinia (1) Super miejsce bardzo dobry dojazd indywidualne podejście do klienta polecam Kasia Estera - opinia (1) Bardzo polecam zabieg masażu stóp u pani Dorotki ,po całym dniu stojącej... Estera Gosia - opinia (1) Profesjonalnie i z podejściem zorientowanym na dolegliwościach pacjenta,... Gosia Karolina - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. W miłej atmosferze. Bardzo dobra... Karolina Krystian F. - opinia (1) Żałuję, że nie trafiłem wcześniej do Pana Rafała. Trudno jest wybrać... Krystian F. Wiola - opinia (1) Jestem bardzo szczęśliwa, że poznałam Panią Dorotę i jej niezwykłe... Wiola Kamila - opinia (1) Bardzo elastyczne dopasowanie się do klienta. Pani Dorotka to pełen... Kamila Piotr - opinia (1) Jestem zadowolony. Po zabiegu miałem lekkie stopy, a ból głowy przeszedł. Piotr AT - opinia (1) Gorąco polecam! Zabiegi bardzo mi pomogły - pozbyłam się bólu,a dodatkowo... AT Jacek D. - opinia (1) Pisze tą opinie bo imponuje mi jego wiedza. Pomimo strachu i trochę... Jacek D. Andrzej - opinia (1) Dziękuję za otrzymaną pomoc w nawracającej nerwicy. Jak to wszystko może się... Andrzej