Ola - opinia (2) Mistrz masażu leczniczego, człowiek który pomaga. Ogrom szacunku i empatii do... Ola Tymoteusz - opinia (1) Jestem po drugim spotkaniu, pierwsze wrażenie było takie że po prostu nie dam... Tymoteusz Jola - opinia (1) Od 5 lat zmagam się z dolegliwościami, które przypisuje się neuroboreliozie.... Jola
Jacek Mar. - opinia (1) Pan Sakowski to człowiek o niesamowicie ogromnym temperamencie, zdobytej... Jacek Mar. Daria Podedworny - opinia (1) Trafiłam do naprawdę niezwykle wyrozumiałego terapeuty, który od pierwszej... Daria Podedworny Anna - opinia (1) Wspaniały fachowiec, wiedza, empatia. Dzieli się swoją wiedzą, ustalamy... Anna Przemek Bajor - opinia (1) Zmagałem się przez 5 lat z samym sobą, jak i nad swoimi niekontrolowanymi... Przemek Bajor Malgorzata Waszkiewicz - opinia (2) Polecam serdecznie! Po pierwszej wizycie u pana Damiana, wyszlam z mega... Malgorzata Waszkiewicz Karolina - opinia (2) Tutaj leczę ciało i duszę w atmosferze, która daje poczucie komfortu i... Karolina Ewa - opinia (2) Z całego serca polecam. W styczniu, dzięki radom Pana Damiana, wampir... Ewa Beata B. - opinia (1) Zdecydowałam się na wizytę bo szukałam pomocy w swoich problemach osobistych,... Beata B. Piotr - opinia (1) Jestem zadowolony z pierwszej wizyty online. Nie wiedziałem jak to będzie ale... Piotr Monika - opinia (1) Bardzo profesjonalne i jednocześnie ciepłe podejscie. Dodatkowo, Co dla mnie... Monika Kaz - opinia (1) Polecam pana sakowskiego. Nauczył mnie, jak mam panować nad sobą i swoją... Kaz Kazik Czaja - opinia (1) Polecam Pana Sakowskiego. Nauczył mnie, jak mam panować nad sobą i swoją... Kazik Czaja Ela - opinia (1) Nie spodziewałem się, że mój problem tak łatwo da się rozwiązać. Miałam już... Ela Anna A. - opinia (1) Przyjechalam obolala, atak rwy kulszowej, bol plecow, lekarz tylko... Anna A. Asia - opinia (1) Pani Dorota - cudowna, ciepła osoba z dobroczynnym wpływem na ciało i duszę.... Asia Marek K. - opinia (1) Pani Irena próbowała leczyć moją Mamę, odradzała jej iście do prawdziwego... Marek K. Natasza - opinia (1) Efekty terapii przerosły moje oczekiwania. Bardzo się cieszę, że trafiłam na... Natasza