Bianka - opinia (1) Bardzo dobre efekty terapii tlenowej! Bianka Karolina P. - opinia (1) Jestem zachwycona niekonwencjalnymi metodami Pana Rafala, pomogl mi sie... Karolina P. Andrzej - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z terapıı. Polecam Andrzej
Anna Szczęsna - opinia (1) Z Panem Rafałem miałam przyjemność budować nową mnie w oparciu o słowa w... Anna Szczęsna Radzio - opinia (1) Terapia na bardzo wysokim poziomie. Bezsenność i natrętne myśli minęły po... Radzio Andrzej11 - opinia (1) Fachowe podejście i wysoka empatia. Polecam na 100% Andrzej11 Kuba - opinia (1) Od dawna zmagałem się z różnymi dolegliwościami, mój przypadek wydawał sie... Kuba Milena C. - opinia (1) Pan Rafał wyleczył mnie z uzależnienia, podejmowałam kilka prób, które zawsze... Milena C. Dorota - opinia (1) Przemiły specjalista, po wizytach czuje się świetnie, wkońcu jestem pełna życia Dorota Edyta - opinia (1) Na sklep natknelam sie przypadkowo przechodzac ulica Paryzantow w innym... Edyta Aga Gołąbek - opinia (1) Miejsce poprowadzone od A do Z. Przestrzeń przyjazna a Damian i Agnieszka to... Aga Gołąbek Ryszard - opinia (1) Jestem pod wrazeniem profesjonalizmu i bardzo polecam Ryszard Daria - opinia (1) Moje doświadczenia z medycyną naturalną byly niewielkie, byłam sceptycznie... Daria Mat - opinia (1) + parking pod gabinetem + miła atmosfera + pomocna kadra + pełne 60 minut w... Mat krystyna - opinia (1) Trafilam tu przypadkiem z polecenia i moge powiedzieć że bardzo dobrze... krystyna Ania - opinia (2) Pan Damian jak nikt inny daje wiarę w lepsze jutro leczy ciało i dusze... Ania Wanda - opinia (1) Trudno o lepszą opinię jak ta że pacjent wchodzi do gabinetu o kulach a... Wanda Małgosia. - opinia (1) Miło zaskoczony pełen profesjonalizm ,czysto i bezpiecznie za te pieniądze... Małgosia. Ola - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Terapia przebiegła według moich oczekiwań a efekt... Ola Małgorzata - opinia (1) Rzetelna, doświadczona pani refleksolog, która bardzo przykłada się do swojej... Małgorzata