Aleksandra - opinia (1) Bardzo polecam! Już po pierwszym spotkaniu czułam jakby mi ciężar z serca... Aleksandra Kamil Szydłowski - opinia (1) Najciekawiej wyposażony sklep jaki znam w całym Trójmieście. Pomijam... Kamil Szydłowski Adam R - opinia (1) Bez wątpienia najlepszy specjalista u jakiego byłem. Tak dobrego podejścia i... Adam R
Grzegorz - opinia (1) Trafiłem tutaj z polecenia od znajomej i nie żałuje to była moja najlepsza... Grzegorz Ewa Malinowska - opinia (1) Ogromna wiedza pana Rafała pozwoliła mi dowiedzieć się więcej na temat moich... Ewa Malinowska Kamila - opinia (1) Jestem po pierwszej wizycie i śmiało mogę stwierdzić że Pan Rafał działa... Kamila jednorazowa wizyta - opinia (1) Bardzo dziwnie się tam czułam. Miałam wrażenie, że to miejsce nie dla mnie i... jednorazowa wizyta Łukasz - opinia (1) Chcę w tym miejscu podzielić się swoimi doświadczeniami z zakończonej terapii... Łukasz Qwer - opinia (1) Ja polecam leczenie komórkami macierzystymi. Duże efekty, regeneracja... Qwer Paulina Ku - opinia (2) Do tej pory korzystałam "jedynie" z usług i wiedzy Damiana i Agnieszki. Oboje... Paulina Ku Kuba - opinia (1) Polecam, super produkty najwyższej jakości Kuba MAciej - opinia (1) Kupiłem pastę do zębów z reiszi , rewelka. MAciej Kevin - opinia (1) Dziekuje za terapie jestem bardzo zadowolony Kevin Klaudia - opinia (1) Pan Rafał ma super wiedzę, jestem pod wrażeniem jego umiejętności i że... Klaudia Aga i Tymek - opinia (1) Niesamowita osoba, niesamowita pomoc. Naprawdę baaaardzo polecamy spotkania z... Aga i Tymek Hanna - opinia (1) Pani Dorota jest wspaniałym profesjonalnym refleksologiem. Korzystamy z mężem... Hanna Jagoda - opinia (1) Profesjonalne podejście, Pani Bożenka wszystko mi rzetelnie wyjaśniła. Z... Jagoda Liliana - opinia (1) Chodzę od lat, jestem zachwycona! Pani Bożenka jest cudowną osobą z ogromną... Liliana Marek M. - opinia (1) Absolutnie rewelacyjny zabieg. Najpierw spróbowałem sam, a potem zdecydowała... Marek M. Violetta - opinia (1) Polecam to miejsce wszystkim, którzy szukają doświadczonego psychologa.... Violetta