Hanna - opinia (1) Pani Dorota jest wspaniałym profesjonalnym refleksologiem. Korzystamy z mężem... Hanna Jagoda - opinia (1) Profesjonalne podejście, Pani Bożenka wszystko mi rzetelnie wyjaśniła. Z... Jagoda Liliana - opinia (1) Chodzę od lat, jestem zachwycona! Pani Bożenka jest cudowną osobą z ogromną... Liliana
Marek M. - opinia (1) Absolutnie rewelacyjny zabieg. Najpierw spróbowałem sam, a potem zdecydowała... Marek M. Violetta - opinia (1) Polecam to miejsce wszystkim, którzy szukają doświadczonego psychologa.... Violetta Ewa - opinia (1) Pan Rafał to człowiek, który odmienił moje życie. Jestem pod ogromnym... Ewa Marta - opinia (1) Bardzo szybko zauważyłam poprawę. Dziękuję, postawił mnie pan na nogi i mogę... Marta Paweł - opinia (1) Pan Rafał zna się na swojej profesji. Polecam wszystkim, którzy wybierają się... Paweł Ola - opinia (1) Pan Rafał jest osobą godną zaufania, zna się na swojej profesji. Polecam... Ola Martyna - opinia (1) Każdy człowiek powinien dbac o harmonię ciała. W tym miejscu znalazłam... Martyna Jolka.K - opinia (1) Mój przypadek to między innymi ,polineuropatia, uciążliwy chroniczny ból ,... Jolka.K gosiaczek - opinia (2) Byłam u Pana Rafa na 4 wizytach. Już po trzeciej wizycie czułam się zdrowa.... gosiaczek Daria - opinia (2) Najlepszy z najlepszych! Stosując terapie mieszane stawia na nogi człowieka... Daria B.Modrzejewska - opinia (2) Bardzo miła,profesjonalna obsługa.Wiele informacji.Polecam B.Modrzejewska Bartek - opinia (1) Bardzo fachowa pomoc, nie spodziewałem się takiej analizy mojego ciała,... Bartek Grzesiek - opinia (1) Bardzo miło i sympatycznie.To naprawdę działa, oczywiście nie wszystko... Grzesiek Weronika - opinia (1) Byłam w bardzo dużym kryzysie, nie chciało mi się kompletnie nic, dzięki... Weronika Konrad - opinia (1) Ogromna wiedza, cierpliwosc i umiejętnosc słuchania są nie do przecenienia.... Konrad Zbyszek - opinia (1) Pan Rafał powiedział, że pomoże mi wyjść z problemu i słowa dotrzymał, złoty... Zbyszek Ania - opinia (1) To była moja pierwsza sesja w łagodnej komorze hiperbarycznej, ale na pewno... Ania