Agnieszka - opinia (1) Pełen wachlarz usług, profesjonalizm. Cudowna atmosfera. Zabiegi dostosowane... Agnieszka AnastazJa - opinia (1) Dzisiaj miałam Szczęście przyjść na zabieg bioterapeutyczny do Pana Damiana.... AnastazJa Karolina - opinia (1) Miałam doświadczenie z różnymi terapiami, natomiast to co stało się po sesji... Karolina
Sylwek - opinia (1) Lekarz Petarda. Mój syn trenuje sport siatkówkę od ponad roku borykał się z... Sylwek Szymon - opinia (1) Rafał prowadzi super sesje i fajnie się go słucha, pozytywny człowiek, polecam. Szymon Monika - opinia (1) Profesjonalizm i do tego miła obsługa Monika Aleksandra - opinia (1) Bardzo dobre rezultaty! Świetny gabinet, jestem zachwycona całokształtem. Aleksandra Kuba - opinia (1) Dobra terapia przeprowadzona przez świetnego człowieka z ogromną wiedzą i... Kuba Monika - opinia (1) Dorota czytała w moich stopach jak w książce, tak, jakby znała mnie od lat,... Monika Joanna Łosińska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze spotkania z Panem Damianem.Wyszlam spokojna z... Joanna Łosińska Arleta - opinia (1) Serdecznie mogę polecić dalej tego specjalistę. Człowiek który odmienił moje... Arleta Monia - opinia (1) Dorota to wspaniała osoba, nie tylko świadcząca usługi na wysokim poziomie,... Monia Grazyna - opinia (1) Doceniam panią Dorotę za jej świetne masaże stóp + cierpliwość, serdeczne... Grazyna Michał - opinia (1) Gorąco polecam. Bardzo duża empatia, bardzo miła atmosfera, bardzo dobre... Michał Bogusia - opinia (1) Pracowałam z Panią Jolą metodą H.I.T.T., po każdym spotkaniu wychodziłam ze... Bogusia Aleksandra - opinia (1) Bardzo polecam! Już po pierwszym spotkaniu czułam jakby mi ciężar z serca... Aleksandra Kamil Szydłowski - opinia (1) Najciekawiej wyposażony sklep jaki znam w całym Trójmieście. Pomijam... Kamil Szydłowski Adam R - opinia (1) Bez wątpienia najlepszy specjalista u jakiego byłem. Tak dobrego podejścia i... Adam R Grzegorz - opinia (1) Trafiłem tutaj z polecenia od znajomej i nie żałuje to była moja najlepsza... Grzegorz Ewa Malinowska - opinia (1) Ogromna wiedza pana Rafała pozwoliła mi dowiedzieć się więcej na temat moich... Ewa Malinowska