przemek żak - opinia (1) Zdecydowanie polecam seanse tlenowe w tym miejscu. Pan Grzegorz posiada... przemek żak Daniel - opinia (1) Dziękuję za pomoc, Pan Rafał jest absolutnym profesjonalistą! Daniel Gabriel - opinia (1) Pan Rafał jest absolutnym geniuszem w tym co robi, pomógł mi w wyjściu z... Gabriel
Iwona Adamkowska - opinia (1) Po czterech zabiegach czuje się o kilka lat zdrowsza, młodsza i lżejsza (1,5... Iwona Adamkowska Niezadowolona pacjentka - opinia (1) Podejście średnie do pacjenta... Mi to całe oczyszczanie tak rozwaliło... Niezadowolona pacjentka Bartłomiej - opinia (1) Niesamowita skuteczność terapii, efekty widoczne są momentalnie. Po... Bartłomiej Cyprian Cz - opinia (1) Terapia u Pana Sakowskiego, o jakkolwiek trudnej historii by nie była, nie... Cyprian Cz Tobiasz M. - opinia (1) Dziękuję z całego serca za trud jaki włożył pan w moją terapię. Wiele lat... Tobiasz M. Kamis - opinia (1) Muszę przyznać że hipnoza ratuje z tarapatów, najgorszy z możliwych. Byłam w... Kamis Tomasz - opinia (1) Miałem bardzo zanieczyszczone jelita, zespół jelita drażliwego + liczne... Tomasz przemek żak - opinia (1) Bardzo polecam usługi Pani Doroty, która jest świetnym fachowcem. Posiada... przemek żak Paweł P. - opinia (1) Do pana sakowskiego zgłaszają się chyba najcięższe przypadki, a mimo to jego... Paweł P. Bernard - opinia (1) Niesamowicie przyjemna atmosfera, którą pan Sakowski gwarantuje na każdym... Bernard Bartłomiej - opinia (1) Pan Rafał Sakowski jest osobą o ogromnym zrozumieniu przecinak z jaką... Bartłomiej Alicja - opinia (1) Polecam Gabinet wszystkim cierpiącym pacjętom. Od wielu lat borykam się z... Alicja Michał O. - opinia (1) Ulga co mało powiedziane, pan Sakowski nauczył mnie radzenia sobie ze... Michał O. Beata M. - opinia (1) Mega profesjonalne podejście do mnie, pan Sakowski zapewnił mi pełną opiekę... Beata M. Justyna - opinia (1) Na terapię zdecydowałam się po wieloletnich zmaganiach z samą sobą. Mój wybór... Justyna M. - opinia (1) Stanowczo odradzam! Umówiłam swoją 10-letnia córcię na serię zabiegów z uwagi... M. Marek - opinia (1) Miałem obrzęk po kontuzji i po drugiej wizycie problem zniknął, a lekarz nie... Marek