Karolina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z całokształtu. Wszystko poszło tak jakby człowiek... Karolina WS - opinia (1) Bolało mnie biodro, pachwina, potem ból zaczął być odczuwalny iw kolanie,... WS michał - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście. Przez całą sesję czułem się komfortowo i... michał
Cudotwórca (2) Ogromna pomoc wspaniałych ludzi. Stawiają na nogi w momentach gdy normalna... Hamburg Iwona - opinia (1) Najlepszy psycholog z jakim miałam doczynienia,wyleczył mnie z depresji... Iwona Marta G - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Sakowskiego. Cierpię na nerwicę lękową. Już... Marta G Gośka - opinia (1) Miałam nawracające epizody nerwicy lękowej. Były lepsze i gorsze dni.... Gośka Izabela - opinia (1) To miejsce, do którego pragniesz wracać. Przede wszystkim otrzymałam pomoc... Izabela Katarzyna Augustyniak - opinia (1) Gorąco polecam. Jeżeli szukać pomocy u bioenergoterapeuty- to tylko u Pana... Katarzyna Augustyniak Katarzyna Ćwiklińska - opinia (1) Wspaniali Ludzie ! Cudowna atmosfera ! Kochają to co robią, a wiadomo- są... Katarzyna Ćwiklińska L.L - opinia (1) Warto!!!! Zawsze stawia mnie do pionu L.L Danuta - opinia (1) Pan Damian to człowiek o wielkim sercu i dobroci, bardzo cierpliwy.... Danuta Ewa - opinia (1) Nigdy się nie zawiodłam na zabiegach Pana Damiana, korzystam od kilku lat,... Ewa Ania - opinia (1) Pana Damiana znamy z córką od wielu lat, cudowny ciepły człowiek z ogromną... Ania Kornelia - opinia (1) Super hipnotyzer, człowiek czuje się jak nowonarodzony Kornelia Yennefer - opinia (1) Bardzo polecam, dzięki zabiegom u pani Małgorzaty pozbyłam się bólu pleców i... Yennefer Slawek - opinia (1) Odpowiednia osoba w odpowiednim miejscu. Profesjonalista. Slawek Adam Bitera - opinia (1) Byłem u Pana Rafała zanim nastały obecne trudne czasy i... dziękuję za tę... Adam Bitera Fundacja Nieś Pomoc - opinia (1) Nieoceniona pomoc w temacie wsparcia z zakresu psychologii dla naszych... Fundacja Nieś Pomoc Wioletta - opinia (1) Hipnoza zadziałała tak jak powinna. Miło mnie zaskoczyły efekty, które tak... Wioletta