Dawid - opinia (1) Pan RAFAŁ to dobry wybór. szczególnie na pierwszą przygodę z hipnoterapią.... Dawid Świetny specjalista ! (2) Jestem zadowolony z pierwszej wizyty, sesja bardzo udana. Pan Rafał to... Mariusz Terapeuta godny polecenıa (1) Konkretny specjalista, super przekazuje wskazówki które w łatwy sposób mogłem... Andrzej
Justyna (1) Zwykle kupuję stacjonarnie w Poziomce, ale zdarzyło mi sie zamówić kilka razy... Justyna przemek - opinia (1) jakość usług bardzo dobra. merytorycznie i na temat przemek Klietka z Bydgoszczy (1) Musze sie podzilić czymś niesamowitym,strasznie wrecz panicznie bałam sie... Klientka z Bydgoszczy jan p - opinia (1) już po jednym spotkaniu zdobyłem ogromną wiedzę na temat mojego zdrowia.... jan p marti (1) Byłem u Pana Rafała Sakowskiego na swojej pierwszej wizycie. Wszystko było... marti Paulina - opinia (1) Pani Jola jest niezwykle charyzmatyczną, pełną empatii terapeutką.... Paulina Elenka - opinia (1) Pozytywnie przebiegło zamówienie, dodatkowo doceniam duży asortyment,... Elenka merytorycznie (1) spotkanie bardzo merytoryczne, zdobyłem mnóstwo cennej wiedzy i drogowskazów.... Darek Ł.S Sebastian Kleryk - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze spotkania z Panem Rałem. Pozdrawiam serdecznie -... Sebastian Kleryk Karola - opinia (1) bardzo polecam usługi Pana Rafała Sakowskiego. indywidualne podejście do... Karola Profesjonalna terapia i skuteczna pomoc na mocny celujący z plusem! (1) Do terapii i metod Pana Rafała podchodziłam najpierw bardzo sceptycznie i... Marta Mamed - opinia (1) Bardzo polecam zabiegi refleksoterapii wykonywane przez Panią Małgosię .... ... (1) wizyty umaiane szybko, cena/jakość bdb wizyta bardzo profesjonalna i... Worek M. Ola i Janusz - opinia (1) Nareszcie ,znalazłam skutecznego masażystę.Zabieg okropnie boli, ale... Ola i Janusz celujący (1) Moja ocena po pierwszej wizycie - celujący. Zdrowe, empatyczne i uczciwe... Karolina Parna Polecam serdecznie (1) Od kilku lat, w tym samym okresie zmagam się z kaszlem, który utrudnia mi... Renata Sykucka zmień swoje życie (1) Pana Rafała powinien odwiedzić każdy, kto chciałby zmienić swoje życie na... Kamila