opinia (1) Cudowne doświadczenie bycia z Tobą w tej podróży w głąb siebie i za to... maarlena Bartosz - opinia (1) Jola to wspaniała i bardzo ciepła osoba. Widać, że kocha to co robi i robi to... Bartosz CUD (1) mąż był leczony na rwę kulszową ponad 3 tyg silnymi lekami. dodatkowo... znadmorza
kupiłam jonizator wody (11) Jestem z Gdyni, chciałam kupić jonizator wody - kupiłam ale inny niż... Mieszkanka Polecam serdecznie! (1) Najlepsze miejsce w Gdyni dla osób, które chcą zadbać o swoje zdrowie.... Joanna Ania - opinia (1) Niezwykłe doświadczenie i bardzo emocjonujące spotkanie. Polecam każdemu.... Ania Chcecie to wierzcie,chcecie nie wierzcie .....?!! (1) Od dłuższego czasu zmagałam się z potwornym bólem całych rąk , zwłaszcza w... Mirosława / 60 + / Skuteczna terapia (1) Jestem bardzo zadowolona z terapii u p. Sakowskiego. Hipnoza dała mi... Aga37 nieźle (1) Facet robi badania na podstawie zdjęcia. Taki tomograf bez tomorafu. EKG bez... K Warto spróbować (1) Czasem w leczeniu konwencjonalnym dochodzi się do ściany. Albo poświęcisz... Basia Polecam ! (1) Do Medica Volla trafiłam w maju 2016 na zabieg pijawkami. Będąc tam... Karolina Pomoc przez hipnoze (1) Hipnoterapia dala mi nadzieje i z tego skorzystałem. Efekt dla mnie... Radek Super (1) Profesjonalizm, ceny ok, stawia na nogi! Polecam M Hipnoza mi pomogla (1) Jestem usatysfakcjonowany z terapii. Pomoglo mi to uporac sie z moimi... Rudy Małgosia (1) Witam. hipnoza sprawiła, że mam o wiele mniejszy stres ,jestem spokojniejsza... Małgosia Kasia - opinia (1) Po hipnozie córka 10 lat stała się bardziej... Kasia Super terapia (1) Bardzo polecam. Pani Jola jest świetną specjalistką w dziedzinie pomocy... Monika Opinia (1) Jestem bardzo szczęśliwa, że poznałam wspaniałego Człowieka dr Kamilę. Jest... Elżbieta Stępniewska Hipnoterapia (4) Nie do wiary. Kiedyś był taki program, widziałam tam terapie jak mężczyzna... Werona Bardzo dobry bioenergoterapeuta (11) Korzystałam z zabiegów bioenergoterapii u Pana Rafała i jestem bardzo... Ewa