Polecam gabinet Medica Volla p. Darka i p.Beaty (1) Byłam pacjentką gabinetu Medica Volla i z pełna odpowiedzialnością polecam tę... lucyna Bardzo dobry efekt terapii w hipnozie (1) Terapia przeprowadzona przez Pana Rafała dała mi bardzo dobre rezultaty.... Adam polecam! (1) Zdecydowanie polecam panią Kamilę przede wszystkim z uwagi na jej... Alicja
Tu znajdziesz pomoc (1) Z pomocy Kamili Kostki korzystałam wiele razy. Mam do niej zaufanie, bo... Ewa Orwid polecam (1) Serdecznie polecam p. Kamile, kobietę która leczy dusze i ciało :) sandra serdecznie polecam (1) Korzystałam z usług Pani Iwony jeszcze przed otwarciem salonu i szczerze... Natalia pełen relaks (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w salonie masażu. Obsługa przemiła, bardzo... boreśka masaż klasyczny - barki (1) Polecam wszystkim którzy cierpią z powodu bólu pleców,karku czy ramion.... Krzysztof Salon godny polecenia! - Ogród Zdrowia (1) W ostatnich dniach byłam w nowo otwartym salonie na masażu, pomimo... Paula Pomoc natychmiastowa (1) Pani Kamila udzieliła mi natychmiastowej pomocy swoim profecjonalizmem przy... Danuta w końcu pozbyłam się swoich problemów (1) Serdeczne podziękowania dla pani Ewy. Przywróciłam mi radość życia. Na... Magdalena Ogród Zdrowia (1) Polecam Panią Magdę! Pomogła mi wyjść z depresji i lęków. Zmieniła moje... ivonka Najlepszy hipnoterapeuta w Polsce! (1) Nie potrafię tego wyrazić słowami,jak bardzo jestem wdzięczna za wspaniałą... Ellen Mega przyjemna terapia w transie (2) Idąc na terapie w hipnozie bardzo się bałam, bo nie wiedziałam czego mogę się... Karola Super! (1) Do gabinetu trafiłam załamana ilością wypadających włosów. Pani Monika... ania PŁUKANIE OKRĘŻNICY (2) Dziś skorzystałam z usługi o nazwie hydrokolonoterapia. Zabieg polega na... L. Szczerze polecam miejsce - super! (1) W Ateraz kupiliśmy Jonizator Wody. Sklep znaleziony przypadkiem w internecie,... Maciej Terapia w Hipnozie (1) Jestem zadowolona z efektu terapii w hipnozie. Polecam wszystkim. Justyna Uzależnienie od hazardu (4) Hipnoza u Pana Sakowskiego pomogła mi wyjść z hazardu. Teraz jestem bardzo... Seba Adam - opinia (1) W tym miejscu jest niemalże wszystko czego tylko potrzeba by żyć zdrowo.... Adam