Migrena (1) Słyszałam o refleksologi stóp, ale nie sądziłam, że może pomóc. Moim... Magda Dominika - opinia (1) Przesympatyczna atmosfera. Pani masażystka bardzo profesjonalna i uprzejma. Z... Dominika Świetne miejsce! (1) Doskonałe miejsce na relaks - pierwszy raz spotkałam się z czymś takim jak... Agata
Zadowolony klient (1) Bardzo miłe i przytulne miejsce. Profesjonalna obsługa i przyjemna atmosfera,... Ksenia polecam mocno (2) Jestem z Wrzeszcza i zawsze wspieram lokalne inicjatywy. Sklep troszkę na... Karolina Leki odeszły (1) Chylę czoła za terapie dzięki której czuję się wolna od uciążliwych lęków i... Krystyna Alkohol (2) Jestem bardzo wdzięczna Panu Rafałowi Sakowskiemu że pomógł mojemu mężowi... Kamila Ls - opinia (1) Super specjalista. Az dziwne ze sie nie reklamuje mocniej Ls Wyleczyłam się z depresji (1) Pan Sakowski to autor mojego sukcesu. Kilka lat zmagania się z tą uciążliwą... Sabina Serdecznie polecam. (2) Już po jednej kuracji i paru dniach mycia włosów odpowiednio dobranym... Just Zadowolony klient (2) Profesjonalizm, fajne podejście do człowieka i skuteczność to cechy które... Adi Terapıa ok (1) Cieszę się z efektów terapeutycznych, trudno żeby było inaczej skoro trafiłem... Darek Super terapeuta (2) Wspaniały fachgowiec, pomógł mi w sprawach z którymi lekarze od 5 lat nie... Matylda Dobra robota Panie Rafale (1) Wspaniały człowiek, który pomógł mi. Nie wiem co by było gdybym nie trafił do... Robcio Zdrowie i przyjemność (1) Zdrowie wraca, bo minęły różne dolegliwości m.innymi ciężka alergia, problemy... Ewa Były alkoholik, a teraz wolny człowiek. (1) Bardzo dodrze zadziałała terapia, którą zastosował na mnie Pan Sakowski.... Kruszyna Polecam! (1) Skorzystałam z tego typu usługi w celu oczyszczenia czakr,by energia... Marta Polecam !!! (1) Hipnoza pomogła mi. Długo wahałam się czy na pewno to dobry pomysł poddać się... Jadwiga Nieprawdopodobne ale prawdziwe ! (4) Do czasu wizyty w Ośrodku Pani Alicji Rospond,byłam bardzo sceptycznie... Monika Jestem bardzo zadowolona (1) Dzięki tej wspaniałej terapii odczułam wolność emocjonalną, byłam chyba... Ira