Depresja - lęki (1) Ciężki okres w moim życiu spowodował depresję lękową. Bardzo długo bo gdzieś... Daria D. Super (1) Super, super, super. Taka jestem zadowolona z przebiegu terapii, że szok.... Aga Polecam (1) Bardzo miły i ciepły człowiek, dostałem dużo przydatnych rad. Terapia super,... Michał
BED ROCK SPA (1) Bed rock spa jest wspaniałym pomysłem na relaks. Gorące kamienie, na których... Inga wyciskarka JUICY RETREATS 8000 S (2) zakupiłem wyciskarkę w sklepie Skrzydła Natury. Jestem z niej bardzo... Mariusz Narkotyki (1) Pan Rafał pomógł mi z narkotykami. Lata brałem koke i amfe, czasami popalało... Dawid K. Hydrokolonoterapia (1) Polecam, wszystko dobrze wytłumaczone, jak na "taki" zabieg bardzo... Kris Tylko polecam i tyle (1) Próbowałem różnych terapii aż skorzystałem z hipnozy i dopiero wtedy odczułem... Maciej Polecam (1) Ludzie dobrzy, ostrożnie podchodzą do diagnozy. Pomagają w bardzo subtelny... elkalilka gorąco polecam! (1) Trafiłam tu z polecenia koleżanki. Masaż był rewelacyjny! Pani Iwona jest... Gosia Po prostu magia (1) Z Panem Damianem miałem kontakt kilka razy. Za każdym razem sprawiał, że mój... Łukasz S. Polecam (1) Wszystkim polecam Pana Damiana i jego ogromną wiedzę i doświadczenie. W wielu... Joanna Przychodzę tu wspólnie z mężem (1) Uwielbiam Ogród Zdrowia. Przychodzę tu z mężem, najpierw mamy podwójną sesję... Maria ocena (1) Jestem klientka p.Moniki od niecalego roku.Nie wystawialam wczesniej opinii... dorota Pozytywne zaskoczenie (1) Trafiłem do Pani Magdy przypadkiem. Jestem zaskoczony i zadowolony. Pani... Leszek Serdecznie poleceam slano masażu - Ogród Zdrowia! (1) Z usług salonu Ogród Zdrowia skorzystałam już dwa razy. Za pierwszym razem... Pomidorta Pozytywnie zaskoczony ... polecam! (1) Kilka słów ... do Ogrodu Zdrowia trafiłem z przewlekłą kontuzją łokcia ... o... M.Bushman Fantastyczne miejsce (1) Idealne miejsce na odpoczynek, relaks. Przede wszystkim bardzo czysto i... Szymon Akupunktura (1) Serdecznie polecam salon masażu i akupunktury "Ogrody zdrowia"!! Obie panie... Angelika Swietna metoda, niesamowite efekty! (1) Najbardziej skuteczna metoda usuwania pasozytow z organizmu. ola