Mega przyjemna terapia w transie (2) Idąc na terapie w hipnozie bardzo się bałam, bo nie wiedziałam czego mogę się... Karola Super! (1) Do gabinetu trafiłam załamana ilością wypadających włosów. Pani Monika... ania PŁUKANIE OKRĘŻNICY (2) Dziś skorzystałam z usługi o nazwie hydrokolonoterapia. Zabieg polega na... L.
Szczerze polecam miejsce - super! (1) W Ateraz kupiliśmy Jonizator Wody. Sklep znaleziony przypadkiem w internecie,... Maciej Terapia w Hipnozie (1) Jestem zadowolona z efektu terapii w hipnozie. Polecam wszystkim. Justyna Uzależnienie od hazardu (4) Hipnoza u Pana Sakowskiego pomogła mi wyjść z hazardu. Teraz jestem bardzo... Seba Adam - opinia (1) W tym miejscu jest niemalże wszystko czego tylko potrzeba by żyć zdrowo.... Adam Niesamowite (1) Skorzystałem z hipnozy, bo tak głośno ostatnio o możliwościach jej... M...... Bardzo dobry specjalista. (1) Po poważnych urazach (złamany łokieć, otwarte kolano, zmiażdżona stopa)... Leszek R. Polecam ten gabinet (1) Bardzo polecam masaze w gabinecie p. Rafała. Masaze u niego to pełen... Sara Dziękuję (1) Panie Rafale dziękuje za to wszystko co zrobił Pan dla mnie. Uświadomiłam... Krystyna Wspaniałe miejsce! (1) Przesympatyczna, ciepła i profesjonalna obsługa. Miejsce gdzie poza zakupami... Ola Fantastyczny terapeuta (5) Oj ,nie wiem od czego zacząć. Zawdzięczam temu człowiekowi bardzo dużo.... Dawid Skuteczna terapia (1) 4 lata chorowałam na nerwice. Tony tabletek , psychiatra i takie tam i... Natalia B. Extra (1) Masaż jak zawsze extra, nic dodać nic ująć. Wspaniałe wyczucie ciała. Po... Renata SUPER POLECAM !!! (1) Super fachowa pomoc w ciężkich przypadkach takich jak Mój. Wizyty u różnych... zadowolona klientka z Rusocina Najskuteczniejsza na rynku metoda oczyszczania organizmu (1) Polecam wszystkim raz na kilka lat oczyscic organizm ze zlogow, pasozytow,... Ola Terapia (1) Jestem bardzo zadowolony z terapii w hipnozie. Terapia bardzo pomogła mi w... Marek Polecam gabinet (1) Oferta dostosowana do potrzeb klienta. Pan doktor poświęca każdemu dużo... klient Koniec z depresją (1) Tyle lat męczarni, sens życia był na włosku do momentu kiedy trafiłem do... Patryk