bardzo dziękuję (1) Efektem ubocznym kuracji jest spadek wagi -znaczny i bez efektu jojo!... Lidka nam pomógł (1) Skorzystałam z zabiegów dla niespełna rocznego dziecka, u którego lekarze... natalia Aneta (1) Przypadkowo znalazłam chiropraktyka,pana Mariusza Gabiela Głębockiego z... Aneta
Dla Wszystkich (1) Jakiś czas temu podczas zwykłego spaceru,zaczęły boleć mnie kolana. Po... Denis Pijawki (1) Byłam u Pana Mariusza na pijawkach i choć bardzo się ich bałam to było warto!... Zośka Gdańszczanin108 - opinia (2) Bardzo polecam! Korzystam od 10-u lat. Moim zdaniem jest to najlepsza opcja... Gdańszczanin108 Też Polecam (1) Na pierwszej wizycie byłam bardzo skrępowana i powiem szczerze, że nie łatwo... Renata Kos Pan Piotr naprawdę robi dobrą prace (1) Pisemne uzasadnienie .. Dwa lata temu wstawanie z łóżka do był... witek Bardzo dobra terapia (1) Polecam Polecam Pana... Adam Dziekujemy! (1) Po kuracji czulem sie... jak nowo narodzony prawie. Wszystkie osoby, ktorym... Krzysztof Bardzo dobry specjalısta !!! (3) Polecam Pana Rafała bo to bardzo dodry specjalista. Pomógł mi z moimi... Remek Super (1) Pani Monika jest super! Nie owija w bawełnę. Mówi co jest możliwe a co nie i... chcę mieć mocne zdrowe włosy! Pozbyłem się fobii (3) Tyle lat się męczyłem i dopiero jak trafiłem na hipnozę pozbyłem się tego... Adrian Hipnoza (6) Cieszę się, że poznałam tą formę terapii, nie spodziewałam się, że w tak... Maja Super (1) Dobrze że są ludzie, którzy znają się na rzeczy. Do takich zalicza się Pan... Natalia nareszcie w trójmieście (2) Dlugo czekałem na taki sklep, bo w sprawach medycyny alternatywnej lepiej... boo Polecam (2) W skrócie - miałam dobre przeczucie, aby się tam udać po pomoc. Panicznie... Marzena Pachura Bardzo pozytywnie (1) Świetny, ciekawy sklep - mają ciekawe produkty. Przenieśli się do Gdyni ale... beti Polecam ten gabinet (1) Profesjonalizm to to co cechuje ten gabinet. Korzystałam z różnych masaży... Ewa mama - opinia (1) Zrównoważony, ostrożny, uczciwy, dostępny, bardzo miły, z dużą wiedzą,... mama