Hipnoza (6) Cieszę się, że poznałam tą formę terapii, nie spodziewałam się, że w tak... Maja Super (1) Dobrze że są ludzie, którzy znają się na rzeczy. Do takich zalicza się Pan... Natalia nareszcie w trójmieście (2) Dlugo czekałem na taki sklep, bo w sprawach medycyny alternatywnej lepiej... boo
Polecam (2) W skrócie - miałam dobre przeczucie, aby się tam udać po pomoc. Panicznie... Marzena Pachura Bardzo pozytywnie (1) Świetny, ciekawy sklep - mają ciekawe produkty. Przenieśli się do Gdyni ale... beti Polecam ten gabinet (1) Profesjonalizm to to co cechuje ten gabinet. Korzystałam z różnych masaży... Ewa mama - opinia (1) Zrównoważony, ostrożny, uczciwy, dostępny, bardzo miły, z dużą wiedzą,... mama BARDZO DOBRY SPECJALISTA (1) POLECAM DOMI Bardzo dobra forma terapii (3) Pan Rafał pomógł mi w depresji lękowej z kttórą zmagałem się od wielu lat.... Radek Kiedyś alkohol, teraz wolność (3) Nie będę opowiadał swojego życiorysu, podzielę się tylko swoimi... Oskar Ratunek dla moich włosow (1) Dzięki pani Monice czuje sie szczęśliwa i niewstydze sie wychodzić z domu Aleksandra Czysto i rzetelnie (1) Gabinet bardzo czysty i higieniczny. Obsługa bardzo dobra, Pani Doktor... Z POLECAM SUPER!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Moniki .POLECAM NAJLEPSZY TRYCHOLOG... Agnieszka super polecam (1) Miałam problemy z włosami ,były słabe i wypadały,nie mogłam nigdzie znaleźć... Pola Fajne miejsce (1) Bardzo profesionalne podejscie, fajny klimat, bardzo mila obsluga.... Beata Stopping smoking after 23 Years (1) I have been trying to stop smoking for the last few years but have lacked the... Scott Pomoc w rwie kulszowej. (1) Masaże bardzo mi pomogły, a zawdzięczam to Panu Sakowskiemu, który spowodował... Kasia Polecam wszytskim! (2) Kompleksowa usługa. Terapeutka zna się zarówno na medycynie tybetańskiej,... alicja Rewelacyjny masaż - opinia (1) Nie zdawałam sobie sprawy, że masaż tybetański w wykonaniu Pana Rafała pomoże... Rewelacyjny masaż Polecam :) (1) Bardzo mądry facet , warto było przejechać tyle kilometrów żeby poddać się... Kamila