polecam (1) Bardzo długi czas borykałem się z łupiezem, prubowałem róznych srodków od... karol gorąco polecam (1) Od kilku lat mam problemy z włosami, są słabe, wypadają i szybko się... karolina m Bardzo profesjonalna pomoc (1) Cierpiałam na rwę barkową.Ból niedoopisania.Srodki przeciwbólowe działaly... Bożena
OLA. G - opinia (1) Od kilku lat borykam się z problemem wypadających włosów, odwiedziłam wielu... OLA. G Super!!!!!! (1) To trzeba przeżyć osobiście, nie idzie opisać słowami aby oddać to czego... Kinga Hirudoterapia - terapia z pijawkami (1) Gram amatorsko w piłkę wiele lat. Co się się z tym wiąże doznawałem wielu... Michał Polecam! (1) Polecam wszystkim klientkom a także klientom, którzy mają ochotę wybrać się... Alicja Polecam - zwłaszcza tym przy których lekarze medycyny tradycyjnej rozkładali ręce. (1) Do P. Mariusza trafiłam traktując go jako" ostatnią deskę ratunku". Po urazie... Elżbieta Agatka J z Obłuża dziękuje za pomoc w leczeniu i cenne wskazówki (1) Agatka J z Obłuża dziękuje za pomoc w leczeniu i cenne wskazówki Aneta mama Agatki i Dawidka z korzyścią (1) Pan Mariusz zaproponował mi dla poprawy zdrowia akupresurę. Doskwierały mi... tatiana Masaż (1) Witam, odwiedziłem gabinet z powodu doskwierającej rwy kulszowej (kto choć... Adam zadowolona pacjentka (1) godny polecenia p.mieczysław.\prady warte spróbowania.Mnie postawiły na nogi... Malgorzata dr Dąbrowski to moje guru :) (1) jedyny lekarz któremu ufam Mary Polecam!!! (1) Na początku byłem nieco sceptyczny do usług tego typu, jednak opłaciło się :)... uzdrowiony uraz ortopedyczny (1) wyleczony z urazu, który trwał ponad 1,5 roku. konwencjonalna medycyna... k FRYZJERSTWO I MASAZE I KOSMETYKA (1) JESTEM STALYM KLIJENTEM OD 20 LAT ,CENIE SOBIE WSZYSTKIE USLUGI W TYM... JAREK doskonaly lekarz (1) Calym sercem polecam tego lekarza! Leczy sie u niego cala moja rodzina. I... joanna bardzo dobra (1) z usług pana Kuczkowskiego korzystałem dwókrotnie pierwszy raz w 1999 roku... Łukasz palenie (1) Z natury jestem długodystansowcem. Paliłam 40 lat.Z zabiegu skorzystałam w... halma Super lekarz! (1) Pani przyjmująca na akupunkturę jest lekarzem z wykształcenia, leczyła ludzi... Ren