Bardzo polecam! (1) W Markadii można kupić i wypożyczyć wiele ciekawych książek, które często są... Honey BARDZO POLECAM! (1) Nareszcie znalazlem miejsce i zabiegi Unisex, gdzie otrzymalem pelen... Wojtek Z. Marzena - opinia (1) Szłam na zwykłe badanie rezonans magnetyczny z kontastem do szpitala w... Marzena
Justyna - opinia (1) fantastyczny lekarz oraz dobry człowiek; spokojny, opanowany, odpowie na... Justyna Oczyszczanie twarzy. (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu u P. Lucyny, oczyszczanie twarzy nie jest... Ania Polecam z całego serca! (1) Polecam Pana Damiana z całego serca! Jest cudownym człowiekiem, pełnym chęci... Studentka Warto skorzystać - POLECAM (1) Trafiłam do pana Damiana w bardzo ciężkim dla siebie okresie. Nie wierzyłam... Pacjentka J.F. ADMEDICA (1) Mi bardzo tu pasowało. abiegi sa bardzo fajne i pomocne a szczegolnie pijawka... Mani Polecam (1) Zabiegi są wykonywane delikatnie. Gabinet jest zadbany i czysty. Miła... karolcia Bardzo dobre zabiegi (2) Bardzo dobre zabiegi. Jest widoczna poprawa. Polecam. Anna POLECAM WSSZYSKIM (1) Przez długi czas miałem problem z wypadaniem włosów ( a nawet mółbym to... ANDREW Nieprawdopodobne efekty terapii (1) Po 5 miesiącach namowy koleżanki z pracy zdecydowałam sie w końcu na wizytę.... Magda Naprawdę polecam (1) Około dwa tygodnie temu poważnie skaleczyłam palec o żelazo. Strasznie... Violetta zaufanie i pewność (1) Gorąco polecam, odpowiednie warunki, rzeczowe podejście, konkretnie, z... Norb Małgorzata - opinia (1) Wzięłam serię zabiegów mezoterapii mikroigłowej, jestem bardzo zadowolona,... Małgorzata Niedowiary (3) Przez ostatnie dwa miesiące miałam problem z nogą.Lekarze stwierdzili... Bożena jedna wielka sciema (2) Zauważyłam iz znowu wisi oferta na GRUPONIE. dziwie sie bo informowałam ich... m.K. hydrocolonoterapia (1) decydujac sie na zabieg hydrocolonoterapii u P. Dagmary w Sopocie,... Lidia Mezoterapia mikroiglowa i ewaluacja energetyczno-informacyjna (3) Fantastyczne rezultaty i bardzo dobra cena. Zabieg wykonywany bardzo... Danuta W. polecam ten gabinet (1) Jestem bardzo zadowolona z masażu aparatem Rollo, który jest alternatywą dla... anna g