dorota - opinia (1) Od lat korzystam wraz z rodziną z pomocy p. Damiana i nigdy sie nie zawiedliśmy. dorota pełen profeskonalizm (1) Chodzę tam z róznymi dolegliwościami i zawsze otrzymuję fachową pmoc. Często... Iwona Wielkie dzięki (1) Gorąco polecam, wszystkim którzy mają problem z posiadaniem własnych dzieci.... M. Napierała
Jerzy - opinia (1) jestem bardzo zadowolony z ekspertyzy radiestezyjnej mojego... Jerzy Polecam (1) Korzystałam z usług przy ocenie działki budowlnej pod katem budowy. Z... M Plitnik super facet (1) tródno sie do niego dostać gdyż facet pracuje zawodowo ale warto nalegać... Łukasz GORĄCO POLECAM! (1) Pani Ewa jest rewelacyjną bioenergoterapeutką. Polecam wszystkim i dziękuję... pinky twinky istota problemu (1) w gabinecie stosujac medycyne detoksykacyjna rozwiazuje sie zrodlo problemu... zetka o kilka stówek lżejsza...i nic ponadto (1) Na akupunkturę zdecydowałam się jako na ostatnią deskę ratunku w walce z... Ania klient (1) Po 3 zabiegach znaczna poprawa zdrowia. Piotr Tak trzymać !!! (1) Od wielu lat korzystam z pomocy i wiedzy specjalistów w tym ośrodku (kiedyś... Elwira poprawka: Alveo to ekstrakt wodny z ziół (1) Jakość leczenia-Alveo to suplement diety, więc nie można go traktować jako... Michał polecam (1) leczy nie tylko ciało ale i duszę! małgoś :-)) (1) W osrodku spedzilam wazne chwile mojego zycia. Sa tam ludzie, ktorzy... Damia ktos , na kogo mozna zawsze liczyć .... (1) ilekroć zwracam sie do niego z prosba o pomoc w kłopotach zdrowotnych mojej... aga PODZIEKOWANIE (1) Chciałem panu podziekować za wspaniałą terapie mej kuzynki która chorowała... Karol Super (1) J. P. moja ocena (1) super facet i bardzo skuteczny Weronika