człowiek (1) poznałem Pana Doktora w stacji krwiodastwa jak jeszcze była w szpitalu w... sheryf9 zaopatruje sie glownie na alegro (1) ale tu zdarzy sie znalezc cos w dobrej cenie. moja kobieta zawsze chce byc... wyhu Bardzo dobry uczciwy lekarz (1) Facet uratował mi zycie. Bardzo kompetentny i uczciwy. W dodatku jeśli chodzi... W.A.
D.B - opinia (1) pani Lucyna jest przemila ciepla osoba.Potrafi dobrze doradzic i widac ze ma... D.B Dr.Dąbrowski świetny fachowiec, lekarz i człowiek (1) Od wielu lat sporadycznie korzystam z usług Dr.Dąbrowskiego. Jego leczenie... Maciej Jak najbardziej TAK!! (1) Pan Damian baaardzo nam pomógł, mieliśmy problemy z dzieciątkiem półrocznym,... Angelika Godny zaufania (3) Bylem u pana Frydrychowskiego na 3 wizytach i od tej pory nie pale.... Marek M malgorzata - opinia (1) Zauważyłam iz znowu wisi oferta na GRUPONIE. dziwie sie bo informowałam ich... malgorzata Super efekt (2) O p. Monice dowiedziałam sie od koleżanki choć nie wierzyłam w że to może... Ania znakomite (1) jestem pod wrażeniem analiz i działania! Kasia POLECAMMMMMMMM!! (1) Skala do ocenienia Damiana pracy jest stanowczo za mała , tak aby... Paweł :) (1) polecam nową płytę z muzyką relaksacyjną autorstwa Damiana gratuluję(mi sie... Beata polecam :) (1) Po wielu latach sceptycznej postawy wobec bioenergii nie mam już wątpliwości... mama Norberta polecam (1) Bardzo długi czas borykałem się z łupiezem, prubowałem róznych srodków od... karol gorąco polecam (1) Od kilku lat mam problemy z włosami, są słabe, wypadają i szybko się... karolina m Bardzo profesjonalna pomoc (1) Cierpiałam na rwę barkową.Ból niedoopisania.Srodki przeciwbólowe działaly... Bożena OLA. G - opinia (1) Od kilku lat borykam się z problemem wypadających włosów, odwiedziłam wielu... OLA. G Super!!!!!! (1) To trzeba przeżyć osobiście, nie idzie opisać słowami aby oddać to czego... Kinga Hirudoterapia - terapia z pijawkami (1) Gram amatorsko w piłkę wiele lat. Co się się z tym wiąże doznawałem wielu... Michał Polecam! (1) Polecam wszystkim klientkom a także klientom, którzy mają ochotę wybrać się... Alicja