Warto skorzystać - POLECAM
Trafiłam do pana Damiana w bardzo ciężkim dla siebie okresie. Nie wierzyłam w "energię" do momentu naszego spotkania. Powiedział mi co wyczuwa w moim organizmie, wszystko się zgadzało o niektórych rzeczach nie wiedziałam a o niektórych wiedziałam ale tylko ja i Pan D na pierwszej wizycie powiedział wszystko. Bardzo mi pomógł zresztą nadal pomaga, zawsze mogę liczyć na jego pomoc, on znajduje czas dla ludzi w potrzebie. Leczy nie tylko ciało ale i ducha. Jest takim człowiekiem przy którym nie czuje się człowiek jak przy lekarzu ale jak przy przyjacielu który ma w sobie dużą falę energii i potrafi ją przekazać innym. Byłam bardzo słaba teraz czuję się dużo lepiej. Byłam u pana D również ze swoimi dziećmi, córka i syn przestali mi tak często chorować są spokojniejsi. Polecam gabinet pana Damiana wszystkim naprawdę warto spróbować bo trzeba walczyć o swoje zdrowie a pan Damian może w tym nam pomóc. Mi poleciła go koleżanka ja polecam go Państwu.... spróbujcie a potem sami zdecydujecie czy warto kontynuować. Ja spróbowałam i teraz leczę u niego całą swoją rodzinę i wierzę że jego energia działa.
Pozdrawiam
Pozdrawiam