Menu na chrzest przypadające w święta Wielkanocne

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam
zwracam sie do mam które wyprawiają/wyprawiały chrzest w Swięta Wielkanocy.Otóż mam problem z menu na chrzest,które robię w domu,czy zrobić takie typowe na te imprezy czy połączyć/wykorzystac potrawy świąteczne.Proszę o rady i sugestie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Menu na chrzest przypadające w święta Wielkanocne

chodzi mi o to czy się bawić w te typowe,nie ukrywam że taniej i za jednym zamachem bedzie menu Wielkanocne.

ja bym wykorzystała menu Wielkanocne :)
przecież każdy będzie chętnie jadł wielkanocne przysmaki, w końcu to święta, a Ty nie będziesz musiała się dodatkowo zabijać z jakimiś potrawami

ja tez wyprawiam chrzciny w Swieta i mysle ze menu wielkanocne bedzie jak najbardziej na miejscu,sama jeszcze nie do konca wiem co bedzie u mnie bo jedzonko bedzie przygotowywane przez mamusie a ja mam zrobic cos extra i nie koniecznie wielkanocnego i narazie szukam pomyslu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja także mam chrzest w święta i u mnie menu właśnie będzie połączone z wielkanocnym :)

Ja wyprawialam roczek w Wielkanoc i wykorzystalam potrawy typowe na Wielkanoc plus jakis torcik:)

Inne tematy z forum

Jaki wozek wybrac? (81 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

dom czy mieszkanie??? (428 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...