Bardzo polecam tych Panów. Naprawdę. (3) Moje dwa laptopy, które pamiętają I wojnę światową, doprowadzili do życia... Andrzej Niestety, ale nie... (3) Skorzystałam i nie polecam. Pan w ogóle nie zainteresowany problemem tylko... Rozalia Serwis Laptopów Meritum - PORAŻKA I BRAK KOMPETENCJI (1) Umówiliśmy się ustnie na termin odioru, Nie dotyrzymali go. Cwaniaki z nich... Asus
Byłem, skorzystałem, POLECAM (4) Panowie z punktu na Chełmie szybko, skutecznie i stosunkowo niedrogo uporali... Wojtek naprawa laptopa (1) krótki czas naprawy,dobra konkurencyjna cena, senior ODRADZAM!!! (2) Naprawiany, następnie zareklamowany tablet nie działa. Zepsuty laptop... Klient zrobiony w bambuko Meritum (1) Dzien dobry Jezeli chodzi o serwis Meritum-Gdansk jest to fima w ,ktorej... andzrzej Naprawa_laptopa_w firmie_Meritum (1) Korzystałam z usług firmy Meritum dwukrotnie. Moje doświadczenie jest takie,... Anna Dolega Opłaca się naprawić (1) Oddałem mojego laptopa toshiba(8-latek), który miał problem z chłodzeniem. Po... Rado Ocena serwisu komputerowego "Meritum" (1) Jestem bardzo zadowolony. Panowie naprawili moje dwa laptopy. Pierwszy laptop... Andrzej Rewalacyjna obsługa (1) Chciałabym bardzo podziękować serwisowi Meritum. Oddałam zalanego laptopa... Magda Nie polecam (1) Zdecydowanie odradzam! Laptop oddany do naprawy, zwrócony po 3 tyg. dalej nie... Anka opinia (1) Jestem bardzo bardzo zadowolony z uslugi sprawnej szybkiej i obsluga bardzo... Janusz Wisniewski Szybka i znakomita naprawa :) (1) Jedną dobę trwał przegląd komputera, dodanie pamięci, przeczyszczenie systemu... Marta Dzięgielewska Szybko i sprawnie (1) Szybko i sprawnie naprawiony laptop. Dziękuję Włodek Nie polecam (1) Oddałem laptopa na wymianę zawiasów. Zawiasy kupiłem sam i dostarczyłem do... Mirek Najgorszy serwis (1) Odradzam korzystanie z usług tego serwisu. Obsługa jest niemiła (Panowie są... Niezadowolona klientka nie polecam tego serwisu, ja się zawiodłem (1) Wymieniałem tam gniazdo zasilania w laptopie. 1 wrażenie - stałem i czekałem... Radek Odradzam (1) Cztery razy poprawiali a i tak laptop dalej nie poskładany jak należy.... twarug Naprawa telefonu - ubezpieczenie w Hestii - serwis Meritum - NIGDY WIĘCEJ! (1) Witam, nie polecam firmy!!! W lipcu upadł mi telefon i pękła szybka. Miałam... bardzo niezadowolona klientka