Metalmot

Części zamienne - detal Akumulatory

Gdańsk, al. Grunwaldzka 487

Marcin - ocena (1) Wyjątkowo nieprzyjemny sprzedawca - mężczyzna w okularach. Dla mnie wybór... Marcin Stanisław - opinia (1) Fantastyczny i nietuzinkowy asortyment, doskonałe zaopatrzenie, sklep... Stanisław Obsługa do zmiany !! (1) Jako stały klient z pełną stanowczością muszę powiedzieć... w tym sklepie... Krzysztof
Sprzedający: niski w okularach (1) Chamski i niegrzeczny Pan sprzedający w okularach i niskiego wzrostu. Podczas... TomeKK Koleś w okularach (1) Sklep super wyposażony, kupuje tam od lat tylko trzeba podchodzić wszędzie... T.P sprzedawcy to dramat rodem z prlu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) fakt, ze asortyment jest ale dwóch panów sprzedających przypomina pracujących... krzy Dziwny sklep (1) Nie wystarczy ciekawy asortyment by zachęcić do zakupów. Sprzedawca, który... Mirosław Jak zawsze profesjonalnie (1) Jestem stałym klientem i zawsze jestem miło i fachowo obsługiwany,... Zbyszek Rzetelna obsługa (2) Kupowałem tam ostatnio akumulator,Pan który mi sprzedawał po lewej stronie od... żbik źle.. (1) Robię tam zakupy od wielu lat z racji tego ze prowadzę niedaleko warsztat.... Kamil Fajny sklep (1) Sklep ogolnie spoko. Z kolesiem w okularach nie rozmawiam w ogole. Nic sie... Piotr Panowie sprzedawcy siedzą tam za karę.. (1) ..przychodzę tam od lat wiadomo po jakieś duperele. Najgorszy jest sprzedawca... jeden z klientów szkoda, ze tak pozno (1) dowiedzialem sie o tym sklepie, baaardzo dobre ceny przy zachowaniu... Władek oferta cenowa (1) sporo towaru i oferta cenowa dobra i sympatyczne panie za ladą. klient Fajny sklep (1) Fajny sklep. Dużo towaru. Miła i cierpliwa obsługa. No i tanio, a to ważne. ja Miłe zaskoczenie (1) Szukając akumulatora na Allegro, znalazłem właśnie oceniany przeze mnie... Mirosław W.