"To była przyjemnosć Panią egzaminować."- takie to słowa usłyszałam po 45 minutach jazdy.Zdałam za pierwszym razem. Dziekuję Ci Mietku za te wyjeżdżone wspólnie godziny-za włożone serce, poświęcenie, sumienność, uprzejmość, cierpliwość w słuchaniu mojego usprawiedliwiania się z popełnionych błędów, słuszną i skuteczna krytykę. Jesteś doskonałym nauczycielem!
Z czystym sumieniem polecam Mietka jako instruktora-on jest tym kogo szukacie.Tak jak obiecał mi to na poczatku tak zrobił-nauczył mnie jeździć.
To niesamowite uczucie siedzieć w PORDzie,czekac na wyczytanie swojego nazwiska,czuć jak zżera stres a w momencie podejscia do samochodu i rozpoczęcia przez egzaminatora egzaminu czuć jak napięcie opada- bo wiesz, że po tylu instrukcjach i ćwiczeniach na kursie to w sumie obsługę samochodu wykonujesz odruchowo, pas ruchu idzie płynnie a wzniesienie nie stanowi problemu bo Mietek nawet stanie w korku potrafił wykorzystać od ćwiczenia ruszania z ręcznego. Miasto-wiadomo nie da się przewidzieć jaką trasą pojedziesz-tak też było w moim przypadku-1/3 czasu spędziłam na uliczkach po których jechałam pierwszy raz ale nawyki jakie wpoił mi Mietek pozwołiły mi zachować spokój i zdać egzamin