Miladent

Stomatolodzy Protetycy

Gdańsk, Matemblewska 1A/18/19

Anastasiia Voronianska - ocena (1) Opinia negatywna: Zdecydowanie nie polecam Miladent przy ul. Garncarskiej... Anastasiia Voronianska janek - ocena (1) wykonywalem implanta na ul. matemblewskiej wszystko przebieglo super szybko... janek Zosia - opinia (1) Nie wiem kto wypisuje te bzdury - może konkurencja albo faktycznie... Zosia
Monika - opinia (1) Nie polecam z całego serca... Nałożyli koronkę nie lecząc wcześniej kanałów... Monika Mar - opinia (1) Jak napisali poprzednicy Miladent to placówka nastawiona na zyski. Zdjęcie... Mar Ja - opinia (2) Nie wiem kto umieszcza te oceny. No dobrze, pomijam ten aspekt. Niestety, ta... Ja placet - opinia (1) Lekarz, Dominik Łoś, osobiście nie raczył mnie zbadać. Zrobił to ktoś inny... placet Nie polecam (2) Jak chcesz mieć piękny uśmiech to omijaj tą klinikę z daleka. Doktor Łoś... Kryspin Wojciech Wieloszewski - opinia (2) Stomatolodzy na pewno wiedzą co robić i jak robić, są po prostu specjalistami... Wojciech Wieloszewski Nigdzie nie jest tak dobrze jak tu! (1) Przychodnia - pelna elegancja Jakosc uslug - wzorowa Szczegolnie polecam... Leszczynski Polecam! (2) Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Wszyscy mili, uśmiechnięci. Zostałam... Kasia Polecam!!! (1) Wybrałam tą przychodnie Miladent na Matembewskiej praktycznie z opinii z... Magdalena Pacjentka z Rumi implanty i dr Los z ekipa (1) Wczoraj trafilam pierwszy raz do tej kliniki na ul.Matemblewskej na Morenie i... Pacjentka z Rumi polecam (1) Polecam klinike, bylam u dr Ani Bialas i mam piekny nowy usmiech. Pozdrawiam... ps Polecam (1) Skorzystalam z uslug chirurga stomatologa pełna obaw po ostatniej próbie... Patrycja Polecam, polecam, polecam! (1) Byłem wczoraj pierwszy raz w Miladencie celem usunięcia ósemki i jestem w... Krzyś D. Dominik Łoś - najlepszy chirurg! (3) W gabinecie Miladent w Matemblewie usunąłem dwie ósemki w odstępie roku... Michał Nie polecam,brak szacunku dla czasu pacjenta !!!!! (4) Zdecydowanie odradzam dr Jana Skalskiego. Przychodzę na umówioną wizytę i... była pacjentka doktora Polecam z czystym sumieniem (1) Miladent to najlepszy gabinet do jakiego trafiłam,teraz już chodzę leczyć... uśmiechnięta pacjentka Nie polecam nikomu! (1) Kiedyś gabinet na poziomie... Jakość usług zmieniła sie ogromnie! Teraz... Zawiedziona