Miłe spokojne dziewczyny koło 25 lat gdzie jesteście?

Witam, chciałem się dowiedzieć czy są jeszcze jakieś spokojne dziewczyny ? Może miłośniczki literatury wszelakiej? Chętnie bym taką dziewczynę zaprosił na kawę/herbatę? Jestem nieco nieśmiaqłym chłopakiem z Gdyni który lubi pogadać jak już się ośmieli. Paweł.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Miłe spokojne dziewczyny koło 25 lat gdzie jesteście?

literatura bardzo chętnie :) a co lubisz czytać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przez lata się sporo książek czytało najróżniejszej maści. :) Zawsze mnie najbardziej interesowały czasy starożytne. Szczególnie okres republiki Rzymu. Cesarstwem też nie gardziłem i jak się znajdzie w bibliotece książka w tych klimatach to od razu jest moja i w kolejce do czytania. Wyszukuję też co ciekawsze książki fantasy i sf. Jednak te mnie ostatnio znudziły. Ostatnio trafiłem na dobrze się zapowiadającą książkę fantasy w klimacie sławian. Czyli nasze rejony. Konkretnie mówię o książce "Władca Wilków" która to ma mieć kolejne tomy. Jak też niedawno znalazłem książkę fabularną w której zebrane zostały w jedną całość serbskie legendy. Niestety nie pomnę teraz tytułu. Przykro mi.

Mógłbym się nieco więcej na ten temat rozpisać. Jak chcesz porozmawiać więcej to napisz na maila może? varriv89@o2.pl

Inne tematy z forum

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...