Miło.Mi

Lodziarnie

Gdynia, Świętojańska 44

Kasia - ocena (1) Milo.Mi to miejsce gdzie można uraczyć się prawdziwymi naturalnymi lodami z... Kasia Angelika - ocena (1) Nieoczywiste smaki, uwielbiam te lody! Bardzo przyjazny wystrój, bardzo lubię... Angelika Sebastian - ocena (1) Cóż świetne miejsce gdzie podstawą jest jakość i smak lodów i to naprawdę... Sebastian
Grzegorz - ocena (1) Najlepsze lody naturalne jakie jadłam w całym trojmiescie. Smaki wyszukane i... Grzegorz aga - ocena (1) Pyszne, naturalne lody o wyrazistych smakach aga Gość - ocena (1) Zarówno lodziarnia w Orłowie jak i na świętojańskiej to nasze ulubione... Gość MM - opinia (1) Bardzo dobre lody i fantastyczna obłsuga MM Mia - opinia (1) Pyszne, naturalne, cała moja rodzina pokochała lody z MiłoMi :) Mia Ricco - opinia (1) Świetne lody i obsługa. Polecam !!! Ricco Łukasz - opinia (1) Jedne z pierwszych lodów tego typu w Gdyni, od początku świetne smaki i... Łukasz moim zdaniem - opinia (1) ZXdecydowanie najlepsze lody w 3miescie i Polsce!!!! moim zdaniem Haribo - opinia (1) Najlepsze lody jakie jadłem kiedykolwiek. Przynajmniej w Polsce. Najlepszy... Haribo vsaAG - opinia (1) meeega, polecam, najlepsze lody w Trójmieście vsaAG Ewa - opinia (1) Kompozycje smakowe, ich słodkość i wielkość porcji są dla mnie idealne,... Ewa warto wpaść (1) zawsze gdy jestem w Gdyni, wpadam do Miło Mi. Świetne lody kole asia - opinia (1) Pyszne lody o nietuzinkowych smakach, każdy lokal piękny i nietuzinkowy asia d0ve - opinia (1) Uwielbiam smaki i klimat Miło Mi. d0ve Smaczne lody (1) Zawsze gdy jestem w okolicy, zachodzę do Miło mi. Najbardziej lubię... Ola lody naturalne przy molo w Orlowie. (1) Bywamy czesto w tym miejscu i czesto kupujemy lody- niestety porcja lodow... ula i antoni Rewelacyjne lody (1) Bardzo ciekawe połączenie smaków nie spotykanych nigdzie indziej. Lody... Ata