Miło.Mi

Lodziarnie

Gdynia, Świętojańska 44

Ogólnie nieźle, jednak... (1) ...cóż. Do miło.mi chodzimy od dawna. Głównie do punktu w Orłowie. Panie... Michał Smaczne ale drogie (1) Lody rzeczywiście smaczne i w ciekawych smakach jednak cena nie jest... klientka ;) Pychotka! (1) Lody są wyśmienite! Smak intensywny, konsystencja i aksamitność najlepszych... wookie
NIE"Miło mi" (1) Porcje lodów to niestety śmiech na sali, smak jest dobry, nie powiem, ale za... Kasia bardzo słabe lody, kienci zweryfikuja ta mizerna jakosc (1) małe porcje, lody się topią, brak w nich smietanych, własciciel z gł.... TR zdecydowanie najsłabsze lody (1) Lody szybko się topią, brak w nich śmietany, sprzedawca nie wie z czego są... pg Lody jak we Wloszech! (1) Te negatywne opinie to chyba konkurencja bo nie wierze, ze ktokolwiek kto... A. najlepsze! (1) Pyszne lody, lepszych nie ma nigdzie. Każdy znajdzie coś dla siebie - są... K Beznadzieja (1) Lodziarnia Miło mi to niedobre, rozwodnione lody, bez smaku, minimalne porcje... Jagoda Rewelacja (1) Byliśmy dziś, poprostu rewelacja, a jakie smaki mmmmmm! Będziemy chodzić całą... Rysiek P. zawiedziona (1) Myślałam że lody są rzeczywiście naturalne...a niestety codziennie rano... Barbara miło mi (3) Wpadłam przypadkiem :) Dawno nie jadłam tak pysznych lodów. Mam nadzieję że... Przypadkowa spacerowiczka