F. Minga

Restauracje Bar na plaży

Gdynia, Bulwar Nadmorski

Zakaz palenia ok, potrawy nie polecam. (1) Byłam pierwszy raz w Mindze z koleżanką, wybrałyśmy to miejsce gdyż... Klienta polecam (1) Minga to bardzo przyjemne miejsce, z zupełnie innym klimatem niż pobliski... Karolina Przeciągi w Mindze (1) W dniu 14.04 odwiedzilam po raz pierwszy Mingę, obsługa ok, herbata i ciasta... Marjolka
polecam!! (1) Dziś po raz pierwszy odwiedziłam to miejsce. Jestem bardzo mile zaskoczona.... aleksandra Za i przeciw (1) Jestem stałą klientką tego baru. Ma bardzo miły wystrój, świetna muzyka w... mrowa spokojnie i na luzie (1) Już kilkakrotnie organizowałam w tej knajpce spotkania towarzyskie, włącznie... mala POLECAM !! (1) Polecam to wszystkim, którzy lubią w spokoju posiedzieć ze znajomymi. DUŻY... Aguś Miejsce rewelacyjne (1) Dalikatny Jazzik , wiklinowe kosze , przepiękny kominek , szeroka gama kaw... Kasia Dobrze, że chociaż klienci byli.... (1) 17.08.2008, godz. 20.00, chcieliśmy zamówić posiłek, w odopowiedzi... Klient Bardzo sympatyczny lokal (1) W sobotę odwiedziłam ten lokal całkiem przez przypadek i byłam mile... Ewelina zobaczcie, oceńcie (1) W miniony weekend pierwszy raz odwiedziłem ten lokal. Wystrój jest przyjemny,... Eraser