Mistrzostwa Okręgu Pomorskiego MTB

10 - go października w Oliwie na Gdańskim MTB organizowanym przez MOSiR Gdańsk odbędą sie jednoczesnie, Mistrzostwa Okręgu Pomorskiego!!! dozobaczenia trasa fajna co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mistrzostwa Okręgu Pomorskiego MTB

A znasz trasę? zmieniła się w stosunku do zeszłego roku? może jakiś objazd by zrobić w przyszłym tygodniu?

nie nie wiem że zmian niema jest jak było trasa tasama, będzie fajnie co?

Oby nie tak jak 2 lata temu, gdy padał deszcz i było 7 stopni, brrrrr jeszcze mnie trzęsie:P

nie nie, pogoda jest ponoc zamówiona będzie fajnie, ale w końcu to już 10ty październik, dozobaczenia.

przeszukałem stronę gosiru i moje sokole oko nie wypatrzyło regulaminu cyklu bike tour. Może źle szukałem ?

Ty szukałeś na stronie gosiru a to robi Mosir w Gdańsku tak czy nie?
ale wiem że dziś mieli podawać do wiadomości, troszke jeszcze cierpliwości;;

No tak, o Mosir mi chodziło, literówka :) Tak czy inaczej 2 edycje za nami a regulaminu dalej brak.

Może w Środę jakiś objazd trasy by zrobić, np o 16 się umówić?

Jesli czyta to ktos z organizatorów. Panowie - skrócicie lub zlikwidujcie ten dłuuuugi, prosty, bezsensowny zjazd do mety. Wystarczy przejechac sie tam rowerkiem, aby znalesc ze 3 duzo lepsze i bardziej techniczne warianty zakończenia pętli, nawet jesli sama końcówka - ostatnie 200 m bedzie taka sama.

^^^ Tez jestem za tym:)

Bylem dzis na trasie, objechałem ja wiele razy i naprawde wystarczy w 2-3 miejscach minimalnie zmienic jej przebieg aby uniknac "autostrad" - jednej po pierwszym pojedzie od startu i czesci tej jadacej do mety - trasa stanie sie przez to ciekawsza, bardziej techniczna i w zadnym wypadku nie za trudna. Chetnie moge pokazac te miejsca organizatorom. Od zeszlego roku trasy BT Gdansk znacznie sie poprawily, za co duza brawa dla organizatorow, jednak tej trasie troszeczke brakuje - na dokładnie tym samym obszarze zmieniajac trase o kilkadziesiat metrów w kilku miejscach mozna uczynic ja znacznie ciekawsza z wieksza iloscia singletrackow zamiast leśnych szos.
Impreza taka jak mistrzostwa województwa powinna choc w minimalnym stopniu byc wymagajaca takze pod wzgledem technicznym

Inne tematy z forum

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...