Młode Pary 2012 (część 10)

STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 =>(Milena i Bartek) Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku, foto: Photowedding.pl - Krzysztof Morawski, kamera: Dariusz Markiewicz

KWIECIEŃ

14 kwietnia - Madziarrra =>(Magda i Kamil) Sala pod Aniołek w Gdańsku, kościół Św Katarzyny szwedzkiej, Foto Katarzyna Puwalska, Autko Vips Stars
21 kwietnia - halmonika => hotel Kahlberg w Krynicy Morskiej, fotograf fotoinlove, kamerzysta Pan Kisiel z Elbląga, dekoracja Azalia z Elbląga
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, wodzirej Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek
28 kwietnia - Madzik050642 => kościół ul. Mickiewicza we Wrzeszczu, foto - http://www.agamroz.pl
28 kwietnia - mannaznieba1 => (Ania) kościół Św. Michała w Sopocie, sala Godding w Sopocie, dj Arek Socha, fotograf- Magda Kuśmirek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
12 maja - Sunniva=>(Aga i James) sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty(bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
19 maj - ilona22 =>(Ilona i Mariusz) Sala bankietowa Lublewo, kościół Św. Franciszka z Asyżu Gdańsk, zespół Akcent4U, kamerzysta Mirosław Szyca
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia sala Filip Osłonino
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku, makijaż Ania Olejnik, foto Kacper Olejnik
26 maja - drosera =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night
26 maja - Emili => (Emilia i Karol) fotograf Piotr Mielewczyk, Dj Limhal, Dworek Barwik, kościół Św. Bernarda

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao =>(Ania i Michał) Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A => restauracja Orchidea w Chwaszczynie
2 czerwca - Emilia => zajazd Czardasz, zespół Voice, Kościół w Gniewinie
2 czerwca - Ania i Karol
2 czerwca - wisienka125 => Dworek Oleńka, zespół Alaska, foto i video pan Tomasz Safian
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357 =>(Emilka i Michał) Dom Bankietowy Grinholc, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
15 czerwca - mrysq
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
16 czerwca - Marta => (Marta i Karol) sala - Dzikie Wino w Redzie, Kościół Garnizonowy w Gdyni, Dj Lech Radziun, fotograf: Michał Młynarczyk
16 czerwca - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
23 czerwca - olimpia20111 =>(Karolina i Jarek) kościół NMP w Wejherowie, Dzikie Wino, Fotograf - Szwagier, zaproszenia - Siostra, makijaż http://www.lafoka.com/, zespół Blue Heaven
23 czerwca - Tymek200221 => Sala Filip w Osłonienie, zespół Samba, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
23 czerwca - magduś
23 czerwca - mala_gdynia =>(Wioleta i Marcin) Wesele w Restauracji Kaszubska - Kosakow, Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia Obłuże
23 czerwca - Moira =>(Moira i Mateusz) kościół Matki Bożej Saletyńskiej w Gdańsku Sobieszewie
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa, kamera videogroszek,
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) restauracja Biały Kruk w Starogardzie Gd, zespół Party, kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu
30 czerwca - zosiek => sala Chwila Spokoju Wierzchucino
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa =>kościół pw. Najświętszego Serca Pana Jezusa w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs =>foto Fotogrupa, zespół Felling, duet do kościoła KrukDuo
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, zespół Pickup, fotograf Fotogrupa
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
14 lipca - monika0305 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, kościół Św.Wawrzyńca w Gdyni, zespół Jaksband, fotograf z Grudziądza
21 lipca - karolina89 => Zielona Sala, fotograf- fotolinea, dj.piotr krumin, kościół Doroty z Mątów na Jasieniu
21 lipca - mojra => (Magda i Radek) Stara Cegielnia Rzucewo
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - tigress24 => sala Dzikie Wino w Redzie, http://www.hp.video-foto-studio.pl, Kościół św. Mikołaja w Gdyni, makijaż Pani Elena,
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl, foto: jpj-media, video: 2 style
4 sierpnia - anula89 => (Ania i Robert) Kościół św. Andrzeja Boboli w Gdyni, sala Maciejka w Koleczkowie, video-Studio Art-Video, foto- Marcin Rożak
4 sierpnia - niulek =>(Ania i Krzysiek) kościół NMP WW Rumia, sala Filip Osłonino, zespół Party, kamerzysta i fotograf: pan Tomek Safian
4 sierpnia - niki =>(Niki i T. )
4 sierpnia - asiulka90 =>(Asiulka i Adaś) Dwor kaszubski Magnat, Kosciolek w Czapielsku
11 sierpnia - Lutanda => Hotel Cztery Pory Roku w Straszynie
11 sierpinia - anusiak =>(Ania i Marek)
11 sierpnia - gosulek =>(Gosia i Michał) Hotel Hotton w Gdyni, kościół Matki Boskiej Bolesnej w Gdyni Orłowie, zdjęcia- znajomy fotograf
17 sierpnia - optymistka121 =>(Monika i Tomek) sala Pod Lipami w Łęgowie
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek => sala Roma Łapino, Wodzirej: Robert Jakubek, Foto: Fotogrupa, Video: Videogroszek, Katedra Oliwska,
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian, zespół: Quo Vadis, kościół: św. Brata Alberta w Gdańsku
18 sierpnia - magkam => kościół na Oruni, sala bankietowa Brylowsk w Tokarachi, Dj Karol Switajski
18 sierpnia - jarzyna
18 sierpnia - marcia66 => (Marta i Łukasz) sala Orfeusz Mała Kłosowo, kościół św Maksimiliana Kolbe w Gdańsku,
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa => parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, video pan B. Lemke, Dj Daja
25 sierpnia - Marzena i Paweł =>parafia Podwyższenia krzyża sw.w Rumi,sala Agrotka Osłonino,foto fotoinlove, kamerzysta videogroszek, zespół Party.
25 sierpnia - Gosik _Koteczek => Kościół WNMP w Redzie, sala OSP w Redzie, zespół 1 plus 2, fotograf Agnieszka Potrykus, kamerzysta "FLESZ"
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem
25 sierpnia - Martosza =>(Marta i Marcin) restauracja Filharmonia
25 sierpnia - feelgood => restauracja Godding, dj Lech Radziun

WRZESIEŃ

1 września - katelajda =>(Kasia i Sebastian) sala w Łęgowie pod Lipami, kościół w Straszynie
8 września - pinimini =>(Julia i Patryk) parafia p.w.Chrystusa Milosiernego w Gdyni, hotel Nadmorski
22 września - Monika Goldszmidt =>(Monika i Maciej)

PAŹDZIERNIK

6 października - marta => Sala Weselna Orfeusz w Kłosowie, Zespół Muzyczny Pulsar i fotograf Fotogrupa
19 października - go-gosia =>(Gosia i Michał)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode Pary 2012 (część 10)

EeMmAa - odnośnie Twojej sukienki myślę tak jak dziewczyny, najładniej będzie kwiatek + welon. Jak już wyżej zauważyła magduś 411, jak po oczepinach będziesz bez welonu będziesz się i tak wyróżniać:):) Sama też chcę taką fryzurę.

kamcia01 - ja mam takie zdjęcie :) Zaraz powrzucam. Tylko, że ja szukałam z upięciem z boku + kwiat + welon.. A niektóre zdjęcia są np. bez welonu, ale chodzi o samo upięcie;)

image

Uploaded with ImageShack.us

Ja uważam dokładnie tak samo :) sama chcę mieć kwiatek i welon tylko nie mam pojęcia jaką mogę mieć fryzurę do takiego zestawu ;/ macie może jakieś pomysły, fotki??

Uważam, że niezaduży kwiatek i welon ładnie razem współgrają. Podczas oczepin gdy zdejmiesz welon zostanie kwiatek i nie będzie tak ,,pusto "na głowie

mi wersja z welonem sie pogoba:)

Hej dziewczyny, przesyłam zdjęcie sukni...

Doradźcie proszę, chciałabym w fryzurze (jakiś kok) żywy kwiat (bardzo różowa kantadeska), czy welon też?

image

Uploaded with ImageShack.us

Puchatkowa widzę że będziemy miały tego samego wodzireja ;). Byłaś może na weselu prowadzonym przez niego?

My też jesteśmy po naukach :) było naprawdę fajnie, czasem poważniej czasem śmieszniej ale ja jestem zadowolona a byliśmy w okrąglaku na przymorzu. Teraz czeka poradnia....ale nie wiem gdzie uderzyć ;/

Ooo fajnie;) A mogłabyś powiedzieć coś więcej? Ile trwają, jaka cena i w jakie dni się odbywają? Oraz gdzie dokładnie znajduje się ten kościół?:)

Ja dzisiaj byłam na naukach przedmałżeńskich (weekendowe) u Mikołaja w Gdyni :) Dziewczny, jesli nie lubicie siedziec i slychac sztamplowych tekstow to polecam Mikolaja! robilismy wiele fajny rzeczy, nawet pisalismy list milosny do siebie :) mojemu TŻ który ma takie a nie inne podejscie do kosciola tez sie podobalo :) ja sie nawet dwa razy wzruszylam jak pisalam list :D

A z moją datą jeszcze nikogo nie ma ;d ale dzięki temu czuję się wyjątkowa ;D

Z nowości, jutro idziemy ze złotem (właśnie jesteśmy w Kwidzynie), zobaczymy jak Nam to wyceni i może zamówimy obrączki i jutro najprawdopodobniej będę podawać listę Gości już do zaproszeń... Wrr, ciarki, aż mnie przechodzą ;)

Co do znajomych Księży - też tak bym chciała, ale u mnie niestety nie ma w Rodzinie żadnego Duchownego, za to mam byłego policjanta, więc porządek na weselu będzie ;P He, he...

Zosiek widzę że ty też masz 30.06 he he:):):):):)

Witaj Małgosiu, pewnie, że możesz z taką szczęśliwą datą :)

Piszecie tyle, że nie nadążam odpisywać :P
Też będę miała zaprzyjaźnionego księdza - wujka.
A za świadków biorę siostrę i naszego wspólnego przyjaciela.
Ukochany ma brata, który dopiero skończył 18, ale mówi, że nie biorąc go na świadka to 'wyświadcza mu przysługę' (jego rodzice woleli, żeby wziął jedynego brata). Ale zdecydowaliśmy się na przyjaciela, bo jest bardziej ogarnięty i pomocny no i ma charakter 'wódkowego' więc można go 'wykorzystać' fufu.

Czy nogę się jeszcze dopisać????

30.06- (Małgorzata i Dawid) kościół św.Bernarda Sopot,wesele "Maciejka" koleczkowo , zespół "Malibu Latino"

no nie do końca musi być zgoda proboszcza bo generalnie on zanosi dokumenty itd mój wpisał się od razu w te dokumenty jako udzielający i nie było mowy o żadnym innym

co do roznokolorowych butów znajoma rozowe kupila na swoj slub przez internet - szukala 3 miesiace tutaj w trojmiescie i nic wiec moze allegro ?

uff jak mozna swojego ksiedza miec to baardzo fajnie :)

ja tez szukam takich butow.. ale mysle ze cos przed sylwestrem sie pojawi...

wlosy naturalnie czarne ;p uroda ni to greczynka ni to hiszpanaka ;p a jak sie mocno opale to egipcjaka ...suknia biala... mysle ze zakupie diadem a jak sie ubiore uczesze i umaluje to wtedy zdecyduje czy jest ok czy za duzo ;p

te pantofelki mają być na jakim obcasie?
a gildia istnieje - spokojnie możesz jechać

hej dziewczyny a ja znów pytam czy nie wpadły wam w oko gdzieś w tójmieście pomarańczowe pantofelki?! a.. i jeszcze jedno pytanko czy gildia jeszcze istnieje?

Jeszcze tylko napiszę, że w salonie First Lady miałam nieograniczony czas przymierzania sukien, p. Patrycja podeszła do tego bardzo profesjonalnie, doradzała mi bardzo dużo, odpowiadała na nasze wszystkie pytania, widać było, że ma ogromną wiedzę na temat fasonów, materiałów, doboru biżuterii. Ciągle uśmiechnięta pomagała mi przymierzać kolejne sukienki, więc naprawdę gorąco ja polecam! :)

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...