Młode Pary 2012 (część 4)

STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

21 kwietnia - halmonika
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, Dj Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao => Ania i Michał, restauracja Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A
8 czerwca - Jazzowa Panienka
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 => Ola i Bartek, restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 => Patrycja i Wiesio-zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec - ania i grzesiek => hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa
25 sierpnia - Marzena i PAweł
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode Pary 2012 (część 4)

http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-Pary-2012-czesc-5-t259496,1,11.html

tutaj Panny Młode 2012 mają nowy wątek - zapraszamy i tutaj też Ci odpiszę na Twoje zapytanie ;)

Heloł
Dawno mnie tu nie było, Kamcia01 - my mamy ten sam termin, tylko gdańsk, o 16 :) uczucie po kosciele wspaniałe
Mamy już podpisaną salę - konkurs wygrał Lukullus
Mamy też zespół do kościoła - KrukDuo
teraz poszukiwania foto i muzyki na wesele...
a potem suknia :D
PS a wy robicie poprawiny dziewczyny??? bo ja sie wlasnie zastanawiam

Olesia1986 - Kościół NMP Matki Kościoła i Św. Katarzyny Szwedzkiej, ale pewnie i tak Wam nic to nie powie :) a ślub na godzinę 16.30 :).

A co do czasu, to teraz jak poszłam do pracy (bo broniłam sie w lipcu) to widzę jak strasznie szybko leci...

A Ty Olesia możesz butkami się pochwalić :)

my 21 lipca:)

Ps. Może założymy sobie nowy wątek? Bo ten już przydługaśny ;)

Kamcia, serdecznie gratuluję ;) A pochwal się proszę na którą godzinę i w jakim Kościele :D

Co do upływu czasu, zgadzam się z Tobą w 100%, leci on w zawrotnym tempie, ale może to i dobrze, nim się obejrzymy będziemy Żonami!! ;)

a ja się muszę pochwalić, że znalazłam dla siebie butki i nawet kupiłam, bo z obserwacji wcześniejszych Panien Młodych, buty zawsze były odwiecznym problemem ;) Na szczęście już się nie muszę o to martwić :D Buty są w kolorze wrzosowym i obcas mierzy 7 cm, tak akurat ;)

Muszę napisać, że byliśmy w kościele zaklepać termin :) i rzeczywiście jak chyba któraś z Was mówiła cudowne uczucie :) tak się cieszę :) nawet pomimo tego, że nie w tym kościele, w którym chciałam, teraz już mi wszystko jedno :)....i coraz mniej czasu, dopiero co był rok a tu już niecałe 9 m-cy :)

Pozdrawiam :)

Witamy :)
A co do kwiatów, to ja też będę mieć fiolet jako kolor przewodni i w tych kolorach to myślałam przede wszystkim o eustomach ewentualnie frezjach połączonych z jakimiś białymi kwiatkami albo kantadeski. U mnie w grę wchodzą jeszcze tulipany bo mam ślub w kwietniu. Róże też można znaleźć w odcieniu liliowym, ale ja akurat nie chce róż,no chyba że nie będę miała wyjścia.
Tylko jakby któraś z Was wiedziała, gdzie takie kwiatki są to będę wdzięczna :) bo niestety nie ma ich we wszystkich kwiaciarniach.
Pozdrawiam

Hej dziewczyny :).

Przyznam się, że dzisiaj znaleźliśmy salę dla siebie i klamka zapadła. 22 września 2012 ja i mój Maciej bierzemy ślub :).

Pół wieczoru siedziałam i przeglądałam forum, nie mogąc niczego ogarnąć. Szczególnie sukienki... ;) (a szukam już od jakiegoś czasu).

Niby ten rok z hakiem jeszcze został, ale znając życie czas zleci za szybko :).

Dekoracjami, zaproszeniami i wszystkimi mniejszymi pierdółkami zajmę się sama, lubię robić takie rzeczy. Problemem będzie zapewne znalezienie odpowiedniego fotografa (fotograf szuka fotografa = problem :P).
Menu jest już w zasadzie ogarnięte, co do alkoholu i napojów też problemów nie będzie. A luby zdążył już zorientować się w sprawie własnego stroju.
A mnie czeka wybór koloru przewodniego na weselu... prawdopodobnie będzie to fiolet i jego odcienie, jakiś liliowy z kremem czy coś w tym stylu. Tylko nie wiem jakie kwiaty mogłabym skomponować w takich kolorach :(.

Pozdrawiam was,
M.

Kati, Byłam tam 2 lata temu na weselu. Było to tuż po oddaniu budynku do użytku. Sala prezentuje się bardzo ładnie, choć te filary oddzielające częśc "jadalną" od "tanecznej" sa zupełnie niepotrzebne. Nie wygłuszają muzyki, więc i tak cięzko rozmawiac przy stole, a jednocześnie zasłaniają widok na bawiących się. Z tego co sobie przypominam do jedzenia nie miałam najmniejszych zastrzeżeń. ale chyba wtedy było tak, że kucharkę i obsługę wynajmowało się samemu. Właściciel tylko wypożycza salę.

@berta09 napisz proszę na kasienka_pl@wp.pl

Jeżeli ktokolwiek wie, był lub słyszał coś o organizacji wesel lub imprez w sali w Tokarach, to bardzo proszę o podzielenie się info na forum lub na priv na podany wyżej e-mail.

Znajomi byli tam kiedyś na imprezie (chyba sylwester) i chwalili sobie, że sala była klimatyzowana, ale nie wiem jak z organizacją wesel tam, zwłaszcza,ze chcemy sami zorganizować.

Gdyby była w pokrowcu to nie powinna pożółknąć, moja bratowa ma swoją suknię właśnie w oryginalnym pokrowcu,po weselu była czyszczona i jest taka jak w dniu ślubu, a ślub był ponad 3 lata temu! Folia przed niczym nie zabezpiecza, tak mi się wydaje

Pan odpisał mi na mojego maila z opisem sytuacji i oprośba i zwrot:

Witam! Nie ma takiej sprawy ktorej nie moznaby rozwiazac polubownie. Nie zgodze sie z pania ze suknia jest w ktorymkolwiek miejscu uszkodzona, suknia w zeszlym roku (po weselu) zostala poddana czyszczeniu, i przy odbiorze byla ogladana wlasnie w celu sprawdzenia czy jej nie uszkodzili, i oczywiscie wszystko bylo ok. A co do jej koloru - wisiala prawie rok w szafie, w FOLII w ktorej zostala do pani wyslana, wiec nie miala prawa pozolknac, jesli jednak tak sie stalo (co bardzo malo prawdopodobne) jestem w stanie pani obnizyc cene (tj. odeslac) 50zl na czyszczenie sukni. Zwrotu ani negatywu nie przyjmuje, bo jestem w 100% pewny ze towar byl nieuszkodzony.

Najlepsze jest to, ze pozniej do mniego zadzwonilam i sam przyznal, ze nawet sukni nie wyciagnął przez wysłaniem z folii!!! i nie sprawdził w jakim jest stanie.

sukienka jest z zeszłego roku. Ja ją wygrałam na aukcji. ale Pan utrzxymywał, że stan jest super! dlatego jestem tak zawiedziona!!

z opisu wynika ze wrzucona w "szafe" po weselu ..bez czyszczenia...pewnie przelezała troszke stad zółty kolor
ja bym zrobila zwrot

Ta sukienka jest z tego roku? Czy z zeszłego? Może dlatego była taka tania, bo pisałaś że za śmieszne pieniądze.

Jak najbardziej masz prawo do zwrotu towaru :)
Tym bardziej zakupionego z allegro :)

dziewczyny !!!!! Dramat :(:(:( Wyżej pisałam o tym ze kupilam sukienke slubna na allegro :(:( Tak się cieszyłam - wkleiłam Wam nawet zdjęcia.
W piątek rozmawiałam z Panem który sprzedawał mi suknie i tylko przeprosił za jedną rzecz, bo mówi, że bolerko w folii nie leżało i jest trochę pożólkłe.

Pomyśląłam to nic - bolerko zaniosę do czyszczenia i heja!

Ale suknie przyszła dziś. Jej stan jest fatalny !!! :(:(:( jest cała żółta, śmierdzi papierosami, brudna, a tiul na dole jest porwany. Poza tym koraliki przy górze sukni sa poodrywane, i są zachaczone nitki. Bolerka stan to igła przy stanie sukni !!

Te niteczki to nie problem, bo mozna podszyc, ale boje się, że nawet i pralnia chemiczna nie poradzi nic na ten żólty syf!!

a w aukcji Pan opisał - "Witam! Dzis na sprzedaz mam sliczna suknie slubna. Stan oczywiscie bdb. Gratis dorzucam bolerko."

BARDZO DOBRY ?!?!?! MASAKRA:(

Nie wiem teraz co z tym zrobić, czy poprosic o zwrot pieniedzy i odesłac przesyłkę? Czy mam do tego prawo skoro towar jest w sumie niezgodny z opisem i zdjęciami ?

Witam :) ja tu po raz pierwszy. Nasza data to 04.08.2012 Ania i Robert :) Na pewno te forum mi wiele pomoże... :)

Mój kolor przewodni to wściekła fuksja i dodatkowo pudrowy róż i czekoladowy brąz - mieszanina tych kolorów jakoś mi się mega upodobała i wszystko będzie do tego nawiązywać :) aczkolwiek tyle jeszcze czasu ze nie wiem czy sie coś mi nie pozmienia :) ale uważam ze wesele z kolorem przewodnim lub jakimś motywem są bardzo ciekawe :)

Inne tematy z forum

Odzież jeździecka.. (6 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście można kupić odzież(bryczesy, czapsy, buty) do jazdy konnej??? Z góry...

Motywacja w sportach górskich (16 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...

Karnet do oddania (9 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...