Młode Pary 2012 (część 4)

STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

21 kwietnia - halmonika
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, Dj Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao => Ania i Michał, restauracja Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A
8 czerwca - Jazzowa Panienka
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 => Ola i Bartek, restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 => Patrycja i Wiesio-zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec - ania i grzesiek => hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa
25 sierpnia - Marzena i PAweł
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode Pary 2012 (część 4)

my 21 lipiec:)

Gosia89.89 Dziękuję za namiary

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/nowa-dostawa-nie-wypozyczaj-kup-swoja-suknie-slubna-zobacz-z-d-j-e-c-i-a-zapytaj-ogl1553118.html

Bardzo proszę :)

~Gosia89.89 też poproszę o namiary:)

patka02 - który to salon jest likwidowany?

Wiesz co? Słyszałam o wypożyczalni na Kartuskiej tam babka ma takie cuda - nie wiem tylko czy można modyfikować kolorystycznie, a Twój chcę czarny? Bo mój się uparł na modyfikację - może i racja, ładniej to wygląda według mnie ;)

W każdym razie dzwoniłam nawet do tej babki i powiedziała, że nie wie czy w przyszłym roku będzie u Niej wypożyczanie, gdyż zastanawia się nad zamknięciem działalności...

Planuję do Niej zadzwonić w okolicach października - listopada, żeby dowiedzieć się co i jak - słyszałam jeszcze o jednej wypożyczalnie, gdzieś w Gdyni.

My też szukamy takiego fraka :) więc jak coś znajdę to dam znać, aczkolwiek coś czuje, że na szyciu na miare się skończy, bo u nas takie "cuda" są mało popularne

Niestety, nie umiem wklejać zdjęć :( tutaj macie link do sukienki którą odkupiłam: http://forum.trojmiasto.pl/Poslubna-wyprzedaz-nawet-do-70-t117875,1,11.html

To jest ta jedyna, wyśniona, wymarzona - jednym słowem skromna i delikatna ;)

My pierwotnie też ślub mieliśmy mieć 13.04 - jednak Ojczym będzie akurat w rejsie, więc zmieniliśmy na 29.06 i teraz nie żałuję, uważam, że dobrze postąpiliśmy, będzie ciepło przynajmniej - bynajmniej mam taką nadzieję ;D

Co do obrączek, mój na początku też coś wymyślał, że z dwóch kolorów, ale doszliśmy do kompromisu czyt. namówiłam Go babskimi sposobami, żeby były klasyczne i z żółtego złota, bo słyszałam, że białe i tak potem się ściera więc to się mija z celem...

Teraz mam tylko zmartwienie z tym frakiem mojego B, ale coś się wymyśli - trzeba!! :)

Hej dziewczyny !!!
szukam sukienek też z drugiej ręki jak to sie mówi ale ciężko mi znaleśc coś na mój wzrost 177 plus jakiś mały obcasik więc jak ktoś będzie miał sukienke na sprzedaż to prosze o kontakt meilowy astra629@wp.pl dodam że nasz ślub odbędzie się 4 sierpnia2012 może akurat któraś z was jest wysoka i ma ten swój dzień wcześniej i chce sprzedać sukiennke a dodam jeszcze rozmiar 38/40:)zdjęcia mile widziane:)

Bardzo ładna:)

Gosia89.89 witam jak możesz to podaj namiary na ta panią ....Dziękuję

Oj !!! :P Ja to nieprzytomna :P Zapomniałam o Euro...e tam - trudno :) Za to będziemy wspominać, że w takim okresie był ślub :)

u mnie to w ogóle jakoś wszytsko jak po grudzie:/

Ślub zaplanowany na 21 kwietnia trza było przesunąć bo okazało sie że mój tata wtedy w rejsie będzie...a później pozmienialiśmy wszytsko na 21 czerwca.
I okazało się, że najlepszy kumpel mojego J. też ma w tym dniu, więc ani oni nas, ani my ich nie zobaczymy w tym dniu:(
Nie mówiąc o tym, że znajomi mają żal, że ten sam dzień wypada. i wszysycy gadają żeby przełożyc. Bo wiadomo że nawet do kościoła nie przyjdą, bo tamci robią wesele, więc pójdą tam.... my zapraszamy tylko do kościoła... więc proste...
Trochę mi przykro, ale ciesze się że będę żoną :)

Olimpia :) Mamy ślub w tym samym dniu ;d
Przeraża mnie jeden fakt... Euro 2012... Data w samym środku rozgrywek :D A więc zamieszanie w trójmieście. Niestety szybciej o tym nie pomyśleliśmy...

No właśnie jak mojemu J. zawsze wszytsko odpowiada i do wszytskiego sie dostosuje i w oghóle jemu wszystko jedno, to wczoraj jak oglądalismy obrączki, to aż buzie otworzyłam ze zdumienia :) On chce jakie kombinowane dwukolorowe, albo szlaczki itp.
Nie powiem, że mi sie to nie podoba, ale wolałabym coś klasycznego:/
Może nie typowe półokrągłe, ale raczje gładkie, jednokolorowe.
Obrączka jest na całe życie, a moda się zmienia... jakoś nie jestem przekonana.

PS. A przepraszam, co do nazwiska nie jest mu wszytsko jedno :P Ale za to mi jest, także ustąpie ;)

olimpia20111 bardzo ładna sukienka. Rzeczywiście jesli robisz nieduże wesele to z pewnością nie warto wydawac kosmicznych kwot na kreację.
Tak po za tym zazdroszczę figury ;)

Hm z obrączkami u nas też problem, różne gusta i przekonania ale póki co oglądamy tylko katalogi, jeszcze nic nie przymierzaliśmy.

nadiaaa - trzeba zmienić mnie na liście :(
Mi sie data zmieniła !!!!
16 czerwca :)

16 czerwca a nie 21 kwietnia - olimpia20111 =>(Karolina i Jarek) Kościół im. Stanisława Kostki w Gdyni, Oberża pod Turbotem, Fotograf - Szwagier, zaproszenia - Siostra

Olesia1986 - a co do problemu :/..... wczoraj wyszło, że nie zgadzamy się co do wzoru obrączek :/....ehhhh.....:/
Nie możemy się coś dogadać :P

~M&A~

Ja też chorowałam na te same sukienki co Ty....ale jak oglądałam ceny nawet tych używanych, to mi aż ręce opadały :/
Ja sie nie wysilam na niewiadomo co, bo robimy tylko obiad z mała potańcówką :) Więc jak bym miała płacić tyle samo za sukienkę co za obiad dla 30 gości, to chyba bym musiała na głowe upaść :P hahaha

No i sukienkę zobaczyłam na allegro i powiedziłam : TO TA !!!
Może nie jest z cyklu tych wymarzonych, ale mój J. powiedział, że jest jak dla ANIOŁA :D:D:D WIĘC JUŻ SIĘ STAŁA WYMARZONA :)

No i przez nią zwariowałam na pukcie ślubu !!!

Poniżej zdjęcia dziewczyny od której odkupiłam sukienke :)
Oczywiście za śmieszne pieniądze.... nawet nie pytam za ile myślicie, bo i tak żadna z Was nie strzeli :P

image

Uploaded with ImageShack.us

image

Uploaded with ImageShack.us

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/804/17134365093.jpg/]image

Uploaded with [URL=http://imageshack

Dziewczyny pochwalcie się jakie sukienki kupiłyście?
Ja "choruję" na Pronovias India i Lorna, albo White One 152 ehhhh... Jakbyście gdzieś widziały ogłoszenie o sprzedaży to dajcie znać proszę. Na mój wzrost (172cm) i rozmiar (38-40) ciężko coś w tym stylu znaleźć. A zamawianie nowej w Madonnie za ponad 4tyś. mi się w ogóle nie uśmiecha...

Hej dziewczyny wiem że jak kupie to nieoglądaj ale sie nieda wiem że połowa z was mnie nierozumi albo i więcej ale ja taka juz jestem staram się . A tak o sukience mam swoją ulubioną emmi mariage od bardzo dawna mi się podoba tylko boje się że niebedzie jej już nigdzie w trójmiescie gdyż ona jest z kolekcji 2009 :(.
A teraz do Gosia89.89 jak byś mogła to ja z chęciom wziełabym namiary na tą pania :) pozdrawiam dziewczęta:)

Ja również mogę się pochwalić zakupem sukienki :D
Koleżanka poleciła mi panią na Kowalach, która sprzedaje sukienki z pokazów( praktycznie założone tylko na jeden pokaz) umówiłam się na wczoraj żeby tylko przymierzyć ;d Tak się stało, że jedna z przymierzanych sukienek pasowała idealnie pod każdym względem, no i cóż... Kupiłam :D W dodatku za śmieszną cenę :)
Także polecam i jeszcze raz polecam tą panią :) Jeśli któraś z was będzie chciała to podam namiary :)
Można naprawdę nieźle zaoszczędzić i kupić to co się podoba :)
A teraz sukienusia wisi w szafie i czeka ;) A ja nic więcej nie oglądam ;d

Inne tematy z forum

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (93 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

Odśwież swój smartfon wybierając darmowe dzwonki na telefon Android (6 odpowiedzi)

Dźwięk przychodzącego połączenia to coś, co słyszymy wielokrotnie w ciągu dnia. Zamiast polegać...

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...