Młode Pary 2012 (część 9)

STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 =>(Milena i Bartek) Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku, foto: Photowedding.pl - Krzysztof Morawski, kamera: Dariusz Markiewicz

KWIECIEŃ

14 kwietnia - Madziarrra =>(Magda i Kamil) Sala pod Aniołek w Gdańsku, kościół Św Katarzyny szwedzkiej, Foto Katarzyna Puwalska, Autko Vips Stars
21 kwietnia - halmonika => hotel Kahlberg w Krynicy Morskiej, fotograf fotoinlove, kamerzysta Pan Kisiel z Elbląga, dekoracja Azalia z Elbląga
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, wodzirej Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek
28 kwietnia - Madzik050642 => kościół ul. Mickiewicza we Wrzeszczu, foto - http://www.agamroz.pl
28 kwietnia - mannaznieba1 => (Ania) kościół Św. Michała w Sopocie, sala Godding w Sopocie, dj Arek Socha, fotograf- Magda Kuśmirek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
12 maja - Sunniva=>(Aga i James) sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty(bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
19 maj - ilona22 =>(Ilona i Mariusz) Sala bankietowa Lublewo, kościół Św. Franciszka z Asyżu Gdańsk, zespół Akcent4U, kamerzysta Mirosław Szyca
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia sala Filip Osłonino
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku, makijaż Ania Olejnik, foto Kacper Olejnik
26 maja - drosera =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night
26 maja - Emili => (Emilia i Karol) fotograf Piotr Mielewczyk, Dj Limhal, Dworek Barwik, kościół Św. Bernarda

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao =>(Ania i Michał) Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A => restauracja Orchidea w Chwaszczynie
2 czerwca - Emilia => zajazd Czardasz, zespół Voice, Kościół w Gniewinie
2 czerwca - Ania i Karol
2 czerwca - wisienka125 => Dworek Oleńka, zespół Alaska, foto i video pan Tomasz Safian
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357 =>(Emilka i Michał) Dom Bankietowy Grinholc, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
15 czerwca - mrysq
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
16 czerwca - Marta => (Marta i Karol) sala - Dzikie Wino w Redzie, Kościół Garnizonowy w Gdyni, Dj Lech Radziun, fotograf: Michał Młynarczyk
16 czerwca - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
23 czerwca - olimpia20111 =>(Karolina i Jarek) kościół NMP w Wejherowie, Dzikie Wino, Fotograf - Szwagier, zaproszenia - Siostra, makijaż http://www.lafoka.com/, zespół Blue Heaven
23 czerwca - Tymek200221 => Sala Filip w Osłonienie, zespół Samba, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
23 czerwca - magduś
23 czerwca - mala_gdynia =>(Wioleta i Marcin) Wesele w Restauracji Kaszubska - Kosakow, Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia Obłuże
23 czerwca - Moira =>(Moira i Mateusz) kościół Matki Bożej Saletyńskiej w Gdańsku Sobieszewie
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) restauracja Biały Kruk w Starogardzie Gd, zespół Party, kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu
30 czerwca - zosiek => sala Chwila Spokoju Wierzchucino
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa =>kościół pw. Najświętszego Serca Pana Jezusa w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs =>foto Fotogrupa, zespół Felling, duet do kościoła KrukDuo
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, zespół Pickup, fotograf Fotogrupa
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
14 lipca - monika0305 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, kościół Św.Wawrzyńca w Gdyni, zespół Jaksband, fotograf z Grudziądza
21 lipca - karolina89 => Zielona Sala, fotograf- fotolinea, dj.piotr krumin, kościół Doroty z Mątów na Jasieniu
21 lipca - mojra => (Magda i Radek) Stara Cegielnia Rzucewo
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - tigress24 => sala Dzikie Wino w Redzie, http://www.hp.video-foto-studio.pl, Kościół św. Mikołaja w Gdyni, makijaż Pani Elena,
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl, foto: jpj-media, video: 2 style
4 sierpnia - anula89 => (Ania i Robert) Kościół św. Andrzeja Boboli w Gdyni, sala Maciejka w Koleczkowie, video-Studio Art-Video, foto- Marcin Rożak
4 sierpnia - niulek =>(Ania i Krzysiek) kościół NMP WW Rumia, sala Filip Osłonino, zespół Party, kamerzysta i fotograf: pan Tomek Safian
4 sierpnia - niki =>(Niki i T. )
4 sierpnia - asiulka90 =>(Asiulka i Adaś) Dwor kaszubski Magnat, Kosciolek w Czapielsku
11 sierpnia - Lutanda => Hotel Cztery Pory Roku w Straszynie
11 sierpinia - anusiak =>(Ania i Marek)
11 sierpnia - gosulek =>(Gosia i Michał) Hotel Hotton w Gdyni, kościół Matki Boskiej Bolesnej w Gdyni Orłowie, zdjęcia- znajomy fotograf
17 sierpnia - optymistka121 =>(Monika i Tomek) sala Pod Lipami w Łęgowie
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek => sala Roma Łapino, Wodzirej: Robert Jakubek, Foto: Fotogrupa, Video: Videogroszek, Katedra Oliwska,
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian, zespół: Quo Vadis, kościół: św. Brata Alberta w Gdańsku
18 sierpnia - magkam => kościół na Oruni, sala bankietowa Brylowsk w Tokarachi, Dj Karol Switajski
18 sierpnia - jarzyna
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa => parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, video pan B. Lemke, Dj Daja
25 sierpnia - Marzena i Paweł =>parafia Podwyższenia krzyża sw.w Rumi,sala Agrotka Osłonino,foto fotoinlove, kamerzysta videogroszek, zespół Party.
25 sierpnia - Gosik _Koteczek => Kościół WNMP w Redzie, sala OSP w Redzie, zespół 1 plus 2, fotograf Agnieszka Potrykus, kamerzysta "FLESZ"
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem
25 sierpnia - Martosza =>(Marta i Marcin) restauracja Filharmonia
25 sierpnia - feelgood => restauracja Godding, dj Lech Radziun

WRZESIEŃ

1 września - katelajda =>(Kasia i Sebastian) sala w Łęgowie pod Lipami, kościół w Straszynie
22 września - Monika Goldszmidt =>(Monika i Maciej)

PAŹDZIERNIK

6 października - marta => Sala Weselna Orfeusz w Kłosowie, Zespół Muzyczny Pulsar i fotograf Fotogrupa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode Pary 2012 (część 9)

Stosownie do prośby stworzyłam nowy wątek ;)

http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-Pary-2012-czesc-10-t284567,1,11.html

My idziemy od poniedziałku :)

A gdzie idziecie do poradni ? macie jakieś namiary na kogoś "normalnego" ? ;)

My tez....i dzisiaj drugie....za chwilę się zbieramy.

My byliśmy już na 1 spotkaniu:)

Dziewczyny a macie już nauki?

Ja polecam kupno używanych:) Można znaleźć ładną sukienkę w dobrej cenie i w dobrym stanie:) Może i trzeba się trochę naszukać, ale moim zdaniem warto - przede wszystkim oszczędza na tym kieszeń:D
Oto zdjęcie mojej:
image

Uploaded with ImageShack.us
:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do EeMmAa. Rozumiem Cię doskonale, ceny w sklepach są przerażające. znalazłam sukienkie, któa wpadła mi w oko już w pierwszym sklepie w którym byłam ale kosztowała ponad 3,6 tys i to bez halki. Troche byłam zrezygnowana, ale w ost weekend pojechałam do Starogardu Gdańskiego i tam znalazłam sukienke piękną, podobną w kroju do tej co spodobała mi sie w sklepie i to ponad dwa razy taniej. Polecam salon NAOMI w Starogardzie. Byłam też w salonie BIANKA gdzie sukni jest multum- Pani mowiła ze obecnie w salonie 430 sukni i do tego można zamowic całkiem inny doł i górę niż jest w obecnej sukni. Dla mnie było ich za duzo :) Kupiłam moją w NAOMI.

Współczuje Ci trochę i rozumiem, bo wiem co to znaczy szukać sukienki, gdy dół i góra wg "typowych" katalogów różnią się nawet o kilka rozmiarów... Ja swoją kupiłam przypadkiem, używaną, trafiłam na dziewczynę o podobnych wymiarach. Wbrew pozorom dużo jest takich dziewczyn, więc i sukienek. Powodzenia!

Do Madziarrra - masz 2 suwaczki z różnymi datami :P

Hej dziewczyny,
przymierzałam sukienki, niestety ta jedyna która mi się podobała nie jest dla mnie - mam za duży biust :( Muszę mieć taką zabudowaną z dekoldem w "V"

Polećcie proszę Wasze salony gdzie jest duży wybór i duże promocje na 2011 :) bo te ceny mnie też załamują

Pozdrawiam

Może kolejna część, bo mi ta coraz gorzej się ładuje :/

hej dziewczyny, my mamy juz dj'a i moge go wam polecic jest super, bylam juz na jego kilku imprezach i weselach bo pracuje w hotelu w ktorym on prowadzil takie imprezy, jak ktos chce namiary do niego to piszcie na maila : kat-krauze@wp.pl

Zapraszam wszystkich chętnych do zapoznania się z ofertą zaproszeń ślubnych:

http://www.amelia-wedding.pl

Eleganckie zaproszenia, winietki, zawieszki, menu weselne, podziękowania dla Gości.

Hej Laski
My Mamy:
-Suknię
-Garnitur
-Orkiestre-
-foto
-kamerzyste
-ustrojenie kościoła
-samochód
-księgę gości
-podwiązkę:)
-wstępne zaproszenia
- I wczoraj pierwszy raz byliśmy na naukach:)

Suknia jest śliczna :)
my też jesteśmy na etapie wyboru zespołu i jest ciężko, wiem że jest to jedna z ważniejszych spraw i boje się podjęcia ostatecznej decyzji, natomiast mój narzeczony jak się na coś napali to nie ma zmiłuj i nie bierze nic innego pod uwage :/

Mi się podoba kilka wzorów zaproszeń, które w necie znalałam i pewnie coś z tego zamowimy, ale dopiero jakoś luty/marzec.Co do obrączek to mój narzeczony zawsze kwituje to "no ale jak to tak bede nosił pierścionek?" :) Zobaczymy co to będzie.

A my powoli chcemy teraz będą na urlopie załatwić parę spraw tzn kościół ,zrobić zaproszenia ,zrobić listę gości ,tak powoli do przodu

Czarna 84 nie widziałaś mnie bo śmigałam autkiem hihhi ,ale jak piszesz aż te 1,5 kg ci zostało ahhh co to za tycie moja droga suknia jest piękna a te zbędne kg zgubisz w mgnieniu oka bo to nie 5 kg które ja mam do zgubienia więc moja droga kto tu ma ile więcej ....moim zdaniem kupiłabym to cudo

No to chodzimy na te czwartki do dominikanów razem
i co wiecej tez nie wiem jak wybrać DJa :)
Sukni nie mam, na razie byliśmy ogladać obrączki, ale okazało się że mój Narzeczony ma grube kostki i chude place takze obraczka ostatecznie wyglada na za luźną - kaszana, kolejny argument dla niego zeby nie nosić. powoli też produkuję projekt zaproszeń...
sporo jeszcze tego do załatwienia

Czarna84 - dobra krawcowa poradzi sobie z gorsetem Giovani, jeżeli będzie taka konieczność. Kryształki można odpruć, potem przyszyć, doszyć więcej. Ale skoro dziewczyny piszą, że wyglądasz super po porodzie - to myślę, iż nie będzie konieczności dużych przeróbek sukni.
Jedyne, co mogę poradzić teraz - to przymierzenie przed zakupem, powinnaś się w nią zmieścić po prostu - gorset może nie leżeć idealnie - ale musisz ją założyć.

My mamy sale i kościół i w ostatni weekend kupiłam suknię! :)
Chodzimy też w czwartki na kurs przedmałżeński do dominikanów.
Teraz najważniejszy dj...aczkolwiek nie mam pojęcia jak go wybrać.

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...