Re: Młode Pary 2013 (część 2)
Ja raczej skłaniam się do welonu. Na pewno nie będę miała żywych kwiatów we włosach - w ogóle mi sie to nie podoba bo po paru godz kwiaty wyglądają strasznie ....
Nartu22 ja też chciałabym długi welon w Kościele a krótki na tańce :-)
Jaki on będzie wszystko zależy od sukienki ale chciałabym, żeby ciągneło się coś po ziemi tym bardziej , że w Katedrze długa droga do ołtarza :-)
Zastanawiam się jeszcze nad zakrytą twarzą, żeby było troszkę tajemniczo.
Chciałabym ukryć też małą ozdobę na włosach, żeby była widoczna po zdjęciu welonu po oczepinach.
Zawsze marzyłam, że do ołtarza poprowadzi mnie tata, nie wyobrażałam sobie, że może być inaczej ..... niestety dopadł go kryzys wieku średniego i zdurniał :-( nie będzię go na ślubie .... długo zajęło mi oswojenie się z tą myślą i postanowiłam, że do ołtarza będę szła sama ......
Nartu22 bardzo ładne te sukienki ..... delikatne skromne ale pomimo tego mają w sobie to coś :-) są bardzo eleganckie ..... musisz mieć ładną figurę a w szczególności nóżki :-) fajnie ..
Dla mnie najładniejsze są w kolejności nr 1, nr 6 i nr 5 :-) ale nie zdecydowałabym się na sukienkę bez ramiączek ...... zgadzam się z Aga M. , że ciągłe podciąganie sukienki wygląda średnio i chyba jest to troszkę męczące i stresujące, do tego już kilkakrotnie widziałam ślady na gorsecie od spoconych dłoni od tego ciągłego podciągania :-)
ale najważniejsze, żebyś Ty czuła się w tej sukience dobrze :-)
2
0