Młode Pary 2013 (część 2)

Ciąg dalszy, na świeżutko...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Młode Pary 2013 (część 2)

My jesteśmy ze Szczecina ale też pobieramy się 7.09.2013 :) Pozdrawiamy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

CIĄG DALSZY
http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-Pary-2013-czesc-3-t331640,1,11.html

i co taka cisza ... ??? Nikt nie ma nic nowego do dodania ?? no to chyba trzeba zebrać to co jest :-) i założyć nowy wątek bo w głowie tworzą się nowe pytania :-)

czekamy na aktualizację danych dot szczegółów ślubu i wesela :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeszcze ja się dopisuję :)
a więc:
Hania i Mateusz ślub 29.06.2013,
ślub w Kościele w Baninie
sala Orfeusz w Kłosowie ( wyliczyliśmy ok. 130 osób),
Kamerzysta i fotograf: Kościerzyna "LOKO",
orkiestra: "MARINEZ" z Gościcina
a nad reszta jeszcze myślimy :)

Fajnie nowy watek zacząć zestawieniem wiec fajnie jakby była aktualizacja to może poczekajmy jeden dzień .... Panny 2013 zmobilizujcie się !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Matko! a ja jeszcze nie mam makijażystki! Ale ze mnie gamoń!

hmm.. to co zakładać nowy wątek już? czy czekać aż Panny nam się obudzą ;p?

:-) BĘDZIE CUDNIE :-)

Kolejne 300 postów za nami :-) nieźle nam idzie .... tyle tematów poruszonych a ile jeszcze nowych przed nami :-)

Proponuję zrobić aktualizację informacji .... pojawiło się dużo nowych PM 2013, które na pewno na coś się już zdecydowały a i pewnie pozostałym doszły jakieś nowe umowy :-)

u mnie to czego brakuje w ostatnim zestawieniu to fotograf a więc:

PAŹDZIERNIK
12.10 ~shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video, makijaż: Dorota Lipińska, fotograf Fotoinlove.pl

No własnie z długimi kieckami i tańcem jest słabo i w dodatku nie da się przebrać butów na płaskie jak cie nogi rozbolą, bo bedziesz sie potykać o kieckę. Dlatego chcę taka 3/4.

Z tymi ramiączkami to prawda, na niektórych zdjęciach z relacji widać jak dziewczyny sobie podciągają te kiecki... Chociaż przyjaciółka miała z Madonny i nic jej się nie zsuwało. Kwestia wykonania.

Do welonu nikt i nic mnie nie przekona- dla mnie to po prostu dziwny pomysł :)

zaraz nowy wątek ;p, ostrzegam ;D

masz 100% racji :).
Wiem że powinnam pomyśleć o ramiączkach, ale takie sukienki naprawdę najbardziej mi się podobają (i na jedno ramię ;)).

Zesikany będzie tak czy inaczej, z resztą jak zwykle ;p

Wiem, że to Wasz dzień a nie tylko Twój ale z tego dnia nic nie będzie jeżeli Ty będziesz się czuła źle .... musisz czuć się wygodnie, komfortowo i pięknie .... sukienka musi zdać egzamin w tańcu :-)

W końcu to Ty ją będziesz miała na sobie a nie Twój B :-) a myślę, że jemu spodoba się każda wersja i tak padnie z wrażenia na Twój widok i tak :-)

to życzenie mojego B, bo marudzi że uwielbia gołe ramiona...
Ale ja myślę jeszcze o tym żeby sukienka była n jedno ramię, ale właśnie nadal w takim stylu.

Wydaje mi się, że właśnie do takie prostej sukienki, fajnie wyglądałby ciągnący się welon. Ale może się myle?

Właśnie myślałam o jakiejś błyskotce we włosach, tylko nie wiem czy dostane odpowiednią spinkę czy coś w tym guście bo żadnego diademu nie chce, z resztą te sukienki to nie księżniczki ;p.

Jak każda kobieta mam kompleksy, za nogami nie przepadam, szczególnie do pewnego momentu, ale mój B mówi mi co innego, może powinnam go posłuchać?

Ja raczej skłaniam się do welonu. Na pewno nie będę miała żywych kwiatów we włosach - w ogóle mi sie to nie podoba bo po paru godz kwiaty wyglądają strasznie ....
Nartu22 ja też chciałabym długi welon w Kościele a krótki na tańce :-)

Jaki on będzie wszystko zależy od sukienki ale chciałabym, żeby ciągneło się coś po ziemi tym bardziej , że w Katedrze długa droga do ołtarza :-)
Zastanawiam się jeszcze nad zakrytą twarzą, żeby było troszkę tajemniczo.
Chciałabym ukryć też małą ozdobę na włosach, żeby była widoczna po zdjęciu welonu po oczepinach.

Zawsze marzyłam, że do ołtarza poprowadzi mnie tata, nie wyobrażałam sobie, że może być inaczej ..... niestety dopadł go kryzys wieku średniego i zdurniał :-( nie będzię go na ślubie .... długo zajęło mi oswojenie się z tą myślą i postanowiłam, że do ołtarza będę szła sama ......

Nartu22 bardzo ładne te sukienki ..... delikatne skromne ale pomimo tego mają w sobie to coś :-) są bardzo eleganckie ..... musisz mieć ładną figurę a w szczególności nóżki :-) fajnie ..
Dla mnie najładniejsze są w kolejności nr 1, nr 6 i nr 5 :-) ale nie zdecydowałabym się na sukienkę bez ramiączek ...... zgadzam się z Aga M. , że ciągłe podciąganie sukienki wygląda średnio i chyba jest to troszkę męczące i stresujące, do tego już kilkakrotnie widziałam ślady na gorsecie od spoconych dłoni od tego ciągłego podciągania :-)

ale najważniejsze, żebyś Ty czuła się w tej sukience dobrze :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nartu :) polecam ramiczka, ja w swojej milam na guziczki i dopiero agrafka i przyszycie ich pozdwolilo taczyc całą noc, no chyba, ze masz na czym oprzec tę suknie:)

a takiego typu sukienek widzialam w kosciele swiadkowa w ala mini , ktora po kazdym "wstaniu" podciagała kiecke, co powiem szczerze zdaniem kilku osób wygladało średnio, a i ona musiala sie raczej czuc niekomfortowo, a sukienki fajne, szczególnie ostatnia

Miło posłuchać doświadczonej :).
poszperałam trochę i znalazłam sukienki w 'moim typie', obym dobrze wyglądała w takich kieckach ;p
oczywiście nadal moim nr 1 jest ta:image

a to posotałe pozycje :D:
image

image
image
image
image

ładny i długi welon wyglada fajnie przy skromnej, wąskiej sukni, bez trenu. powinno tez byc miejsce w kosciele, zeby świadkowa mogla go fajnie rozlozyc. trzeba tez uwazac podczas wyjscia z kosciola i zyczen, zeby nie został podeptany. korzystne bywaja welony dwuczesciowe, kiedy mozna odpiąć jego dolną część.

ja szlam do czekającego przyszłego Męża, który ze swiadkiem i rodziną nie wygladał wcale na zasmuconego, po prostu uśmiechał sie i czekał:)

Welony to dla mnie masakra wiec nie chcę, woalki są ładne ale wydaja mi się za bardzo przerysowane. Mam pomysł na dość prosta i lekką stylizację więc najwyżej parę drobnych kwiatków we włosach, ale to jeszcze może się zmieniać

Z tym iściem to chyba najbardziej po polsku jest jak ksiądz wprowadza od drzwi do ołtarza obydwie rodziny (nie tylko młodych). Tak to kiedyś widziałam i bardzo mi się podobało. Chociaż nas we dwoje albo ze świadkami pewnie zaprowadzi.

U mnie będzie tak, że Tatusiek zaprowadza mnie do ołtarzu :) nie mogę sobie wyobrazić innego scenariusza :D

Ja bym chciała iść do oltarza z moim M a nie żeby prowadził mnie ojciec (osobiście nie bardzo mi się to podoba) :) to jednak nasz dzień. A nie że "biedny" PM stoi i nie wie co ma robić za nim ja dojdę :)))
ale to takie moje zdanie :))))
a co do welonu to chcę krótki (standardowy) :))

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...