Młode Pary 2013 (część 3)

KWIECIEŃ
13.04 ~ann - Ania i Sebastian, ślub odbędzie się poza Gdańskiem ;), kościół: Klasztor oo. Franciszkanów Brodnica, wesele: Zajazd Cykada w Jajkowie, orkiestra: Music Express, Kamerzysta, Fotograf: Foto - Video Florkiewicz Brodnica
13.04 ~Evelcia - Ewelina i Daniel, ślub: Kościół Świętego Michała Archanioła w Kiełpinie, sala: Gospodarstwo Rychertów w Kiełpinie, fotograf: Andrzej Sip, makijaż i fryzura: siostra (fryzjerka)
27.04 ~Marcelinka - Marta & Rafał, ślub: Kościół NMP we Władysławowie, wesele: sala Jantar w Pucku, orkiestra: Octawa, fotograf: jeszcze sie zastanawiamy, kamerzysta: nie chcemy, makijaż: jeszcze nie wiem :)

MAJ
17.05 ~Pola - ... i ...Restauracja jest {?} Dj jest {?}, foto {?}

CZERWIEC
01.06 ~aniawwo1987 - Ania i Kamil,kościół w Bolszewie,sala bankietowa "Amelia" w Zelewie, orkiestra: "Odeon"
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ośrodek Alga Sztutowo,Fotograf: Katarzyna Formela, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie:ja osobiście, Fryzura:Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Mlodej(suknia,ponczochy,bielizna,podwiazka zakupione w Irlandii Północnej)

LIPIEC
06.07 ~P&Ł,Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, sala Japońska Łęgowo, kamerzysta:Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Ślub: Kościół Matarnia, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime
31.08 ~aniaa88 - Ania i Paweł :),ślub: Kościół Garnizonowy w Gdyni

WRZESIEŃ
07.09 ~Mika2409 - Dominika i Michał, ślub: Kościół NMP we Władysławowie, wesele: sala Casilla w Kębłowie, orkiestra: Revers z Kębłowa, fotograf i kamerzysta: Video-Film z Kębłowa
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Makijaż : (narazie brak), Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia slubna : Salon sukien slubnych Joanna Wejherowo

PAŹDZIERNIK
12.10 ~shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video, makijaż: Dorota Lipińska, fotograf Fotoinlove.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Makijaż

Zapraszam do nowego wątku :

http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-Pary-2013-czesc-4-t395013,1,130.html

Dziewczyny jutro wieczorem będę zakładać nowy wątek na forum bo tu już dużo wpisów. Jeżeli chcecie coś zmienić dopisać dajcie znać. Mam nadzieje, że w tym nowym wątku będziecie się częściej odzywać i będzie nas więcej.

Gdzie się podziały dziewczyny z pierwszego wątku ? Klaudia_Michal ?
Nartu22 ? Gosia9 ? Jun87 ?

Może już mają wszystko zaplanowane :-)

Buty są w tym pierwszym kolorze ciemniejszym ale masakrycznie drogie :-)

Ja też na początku myślałam o srebrnych i dalej myślę ale już na poprawiny :-)

Stronka super .... oglądam i oglądam te filmiki i tyle nowych pomysłów mi wpadło do głowy :-)

Re: Młode Pary 2013 (część 3)

Dawno dawno temu byłam tu ostatnio...
A to dlatego że egzaminy, licek, i w ogóle kongo :).

Zmiana na pewno w moim przypadku nastąpi, jeśli o Kościół chodzi, bo czeka mnie przeprowadzka :). Ale narazie nic tam wpisać nie mogę bo jeszcze nie załatwione.

Poza tym, przeżywam dramat, bo jak patrze na zdjęcia sukien to mi niedobrze, mam wrażenie że żadna nie jest dla mnie. ;/

a co tu o butach mówić... wiem jakie bym chciała, i nie byłoby z nimi problemu gdybym była pewna że będą one do sukienki pasować.

Największy problem w tym że nawet nie wiem czy chcę długą, czy krótką...

Shanti- boskie te śliwkowe! Niewiem czy te poniżej to te same tylko światło inne, ale mają mega ostry kolor- wręcz neonowy.

shanti

http://greenweddingshoes.com/retro-1950s-wedding-with-comic-book-graphics-katie-mark/

ten filmik ślubny wogole baaardzo mi sie podoba no i muzyczka spoko. Poszukaj na tej stronie filmików (po większości relacji są takie), pooglądaj i posłuchaj. Mają w nich nieoklepaną muzykę i bardzo fajnie dobraną do klimatu wesela. Może coś się Tobie spodoba.

A z butami to jeszcze mam pomysł ewentualnie na srebrne pod kolor kiecki, ale w tym samym fasonie jak opisałam powyzej. mam fotki moich ideałów :)

image

Uploaded with ImageShack.us

image

Uploaded with ImageShack.us

A wracając do butów to pierwsze, które mi się spodobały to coś takiego jak na zdjęciu. Widziałam tylko jedne takie w Nine West w Alfa Centrum przepiękne bo dodatkowo miały takie nakrapiane fioletowe kropeczki/kryształki ale nie było mojego rozmiaru nawet, żebym przymierzyła i do tego strasznie wysokie ale cudne i teraz każde inne mniej mi się podobają :-)

image

image

o to widzę, że też nie masz łatwego zadania :-) niby buty w kolorze są teraz w modzie ale jakoś w sklepach ich brak :-( mam nadzieje, że na jesień pojawi coś nowego :-)

Ja teraz się zastanawiam nad muzyką do filmu a najbardziej nad podkładem do zaproszeń i nic fajnego nie mogę wyszukać ... może coś podpowiecie ?? macie jakieś pomysły ??

Chciałabym, żeby były dwie piosenki pierwsza wolniejsza nastrojowa a później coś szybszego. Tylko nic z tych nowości oklepanych w radio ani nic z tego co wałkują w każdym programie tv śpiewanym :-)

Ja szukam przede wszystkim takich zapinanych kostce, nie pod nią tylko w najwęższym miejscu. Takie ładnie wyglądają przy sukience 3/4. Po drugie powinny być granatowe, ale nie za jaskrawe i nie za ciemne. Poza tym chciałabym na możliwie wysokim obcasie i z okienkiem z przodu. Przydała by sie tez jakas ozdoba z tkaniny.

Na przebranie będę miała baleriny bo nie wytrzymam 15h w szpilkach :)

Ja szukam fioletowych, najlepiej zakrytych bo ślub w październiku więc pewnie będzie pończocha ale gdybym znalazła ładne wygodne z odkrytym palcem to poszłabym z gołymi nogami :-) i raczej wyższe

Rzeczywiście bardzo dużo butów! Może w końcu znajdę coś dla siebie, bo w sklepach nic nie ma :( Ja chyba zrezygnuje z kolorowych butów (w moim przypadku amarantowych) Najwyżej na sesje kupię sobie amarantowe buty o ile takie znajdę w ogóle.

A jakich butów szukacie z odkrytym palcem czy pełnych? Wysokich czy raczej niskich ?

znalazłam jakiś sklep z butami, dużo tego mają... :)

http://www.sarenza.pl/

Bardzo fajne ... skromne proste ale eleganckie :-)

Zdjęcia wstawić nie umiem ale wstawiam linka: http://www.invitoarte.dbv.pl/photogallery.php?photo_id=74

Chcę białe z amarantową tasiemką.

Uff .... dobra wiadomość na początek dnia :-)

Wy też macie takie problemy, że rodzina wchodzi i czyta wasze wypowiedzi na forum ?? Wiem, że taką sytuację miała dziewczyna z forum 2012. Ludzka ciekawość nie zna granic ale ja ogólnie się tym nie przejmuje - najwyżej nie będą mieli niespodzianek - ich strata :-)

Miłego dnia :-)

shanti, luzik bluzik- ślub się odbędzie ;)

Szczerze to nie wiem bo zaskoczył mnie ksiądz z tymi naukami ale jak sobie poczytałam to jest 6 spotkań i gdybyśmy sobie rozłożyli jeden temat raz w miesiącu to do końca roku mielibyśmy to z głowy i na przyszły rok zostałaby tylko poradnia :-) ale nie wiem czy to nie za wcześnie :-)

Jakie zaproszenia wybrałaś ? Bo ja własnie szukam prostych i tanich albo będziemy sami robić ale jakieś natchnienie się przyda więc wstaw zdjęcie lub jakiegoś linka prześlij :-)

Moze nie odzywają się bo już prawie wszystkie tematy przegadałyśmy :)

Shanti a będziecie chodzić na nauki w tym roku czy zostawiacie to na przyszły?

Znalazłam idealne zaproszenia :) Proste i ładne takie jak chciałam :) no i cena też atrakcyjna :) Ale zamawiać będę je dopiero w przyszłym roku.

ok nie ma problemu ... nowa aktualizacja będzie w nowym wątku i Twoich danych nie będzie ... zabrzmiało poważnie :-(

Jezeli ktoś jeszcze chce coś zmienić piszcie !!

W ogóle to mało nas a do tego większość osób i tak się nie odzywa i to osób, które były w wątku na początku ..... ciekawe

shanti, jak będziesz tworzyć nową listę par 2013 to proszę wykreśl całkowicie dane z terminu 4.05 dotyczące mojej osoby, czyli z. Z góry dzięki :)

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?