Młode Pary 2013 (część 4)

KWIECIEŃ
13.04 ~ann - Ania i Sebastian, ślub odbędzie się poza Gdańskiem ;), kościół: Klasztor oo. Franciszkanów Brodnica, wesele: Zajazd Cykada w Jajkowie, orkiestra: Music Express, Kamerzysta, Fotograf: Foto - Video Florkiewicz Brodnica
13.04 ~Evelcia - Ewelina i Daniel, ślub: Kościół Świętego Michała Archanioła w Kiełpinie, sala: Gospodarstwo Rychertów w Kiełpinie, fotograf: Andrzej Sip, makijaż i fryzura: siostra (fryzjerka)
27.04 ~Marcelinka - Marta & Rafał, ślub: Kościół NMP we Władysławowie, wesele: sala Jantar w Pucku, orkiestra: Octawa, fotograf: jeszcze sie zastanawiamy, kamerzysta: nie chcemy, makijaż: jeszcze nie wiem :)

MAJ
04.05. ~Olla1 Kościół ? ,wesele: Hotel Faltom, Dj Lech Radziun, Foto: blekitne.com, makijaż: Agnieszka Jarzębek http://www.maxwizaz.pl/, fryzura: Aleksandra Czerwińska http://www.alexevents.pl,
17.05 ~Pola - ... i ...Restauracja jest {?} Dj jest {?}, foto {?}
18.05. ~ zmyslnamietny - Dorota & Grzegorz, ślub: USC, wesele: Stara Wędzarnia Sobieszewo, DJ - przyjaciel, Make up sama, Fryzura - przyjaciółka

CZERWIEC
01.06 ~aniawwo1987 - Ania i Kamil,kościół w Bolszewie, sala bankietowa "Amelia" w Zelewie, orkiestra: "Odeon", kamerzysta: multimedia360,
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ośrodek Alga Sztutowo, Fotograf: Katarzyna Formela, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie:ja osobiście, Fryzura: Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Mlodej (suknia,ponczochy,bielizna,podwiazka zakupione w Irlandii Północnej)
29.06. ~h&m - Hania i Mateusz, Kościół w Baninie, sala Orfeusz w Kłosowie, Kamerzysta i fotograf: Kościerzyna "LOKO", orkiestra: "MARINEZ" z Gościcina

LIPIEC
06.07 ~P&Ł - Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect
13.07 ~11 - Karolina i Paweł Kościół Sw. Stanisława
13.07. ~nea86 - Agnieszka i Łukasz, Parafia Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu, sala Filip w Osłoninie, Dj Limahl, foto Fotogrupa
13.07. ~Madziaaa

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, sala Japońska Łęgowo, kamerzysta: Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Ślub: Kościół Matarnia, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime
10.08. ~Jun87 - Agata i Mateusz, parafia Niepokalanego Serca Maryi w Gdynia, sala Filip w Osłoninie, zespół Jak's Band, foto + video Grupa Obiektywni, zespół w kościele Mathetai
10.08. ~Darulcia - Daria i Marek kościół Św.Brata Alberta , Wesele Orchidea, Orkiestra: Hevelius
16.08. ~Rudi, Kościół Św. Ignacego ul.Brzegi w Gdańsku, Sala bankietowa w Lublewie, DJ M. Józefowicz,
31.08 ~aniaa88 - Ania i Paweł :),ślub: Kościół Garnizonowy w Gdyni

WRZESIEŃ
07.09. ~Iwcia - Iwona i Jakub , ślub: kościół parafialny św. Piotra i Pawła w Chmielnie . wesele: sala Wichrowe Wzgórza w Chmielnie, ,
07.09 ~Mika2409 - Dominika i Michał, ślub: Kościół NMP we Władysławowie, wesele: sala Casilla w Kębłowie, orkiestra: Odeon, fotograf i kamerzysta: Video-Film z Kębłowa
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia ślubna : Salon sukien ślubnych Joanna Wejherowo

Wrzesień - Indygo - , ślub: Kościół Św. Jana w Gdańsku, wesele: Tłusta Kaczka Gdynia, Fotograf Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl
Wrzesień - little_me - Starogard Gdański,

PAŹDZIERNIK
12.10 ~shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video, makijaż: Dorota Lipińska, fotograf Fotoinlove.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode Pary 2013 (część 4)

znajomi mieli allabame i byli zadwoleni nam ja polecali ale my juz zarezerwowalismy best....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo trzeba z nimi zagadać ;)
Ja byłam na paru weselach z ich udziałem (jako gość)
I dwa obsługiwałam ( jako kelnerka)..
A poza tym u mnie na studniówce grali...

to my placimi sporo wiecej;/

znajomy rok temu się tak z nimi umowił, ze placił 3.000...
zastanawiam sie nad allabamą...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

zastanawiam sie nad tym. ale jesli juz sie zdecyduje to sama bedę starała się to zrobic - mam w rodzinie zdolna plastyczke i mysle ze mi pomoze to zorganizowac. Potrzebne sa: sztaluga ok 50-140 zl do tego material na tlo i info które chcesz na niej umieścić. powinno wyjść taniej niż 300 zł.

Ile teraz ten zespół kosztuje ? :)

poważnie, z powodu zespołu? eee... nie no nie przesadzajcie.

Nie.. SŁuchajcie, ja chyba zmienie date ślubu, bo nie wyobraza sobie, zeby ktoś inny zagrał ;/

No jaja niezłe... ;)
No ale nic.. Trzeba wziąć się do pracy i szukać !! :)

Gabi - a robisz taką tablice z planem stołów ( tak zeby goście wiedzieli gdzie siedzą) ? Bo ja się właśnie nad tym zastanawiam, przy okrągłych stołach winietki muszą być, a żeby goście nie musieli chodzić po wszystkich stołach i szukać swojego miejsca to wypadałoby mieć taką tablice, tylko, że jest to koszt ok. 300zł więc tak się zastanawiam czy nie dałoby rady zrobić tego samemu, więc jak będziesz miała jakiś pomysł na to to mi koniecznie napisz :)

Co do orkiestry, my już raz zmienialiśmy, teraz ze swojej orkiestry jestem zadowolona! Słyszałam o nich bardzo dużo pozytywnych opinii i trochę płyt z wesela też się już naoglądaliśmy, więc wierze, że wszystko będzie ok. Mój system szukania zespołu wyglądał tak, że spisałam sobie kilkanaście zespołów polecanych na forum, a potem dzwoniliśmy do każdego pytaliśmy o wolny termin i cenę, później spotkania i decyzja! Ciesze się, że już mamy to za sobą :)

wierz mi ze robilam to ze łzami w oczach :)

nie mieszkam w trojmiescie ani nawet w pomorskim wiec organizacja wesela w miejscu zamieszkania mojego lubego to dla mnie mała przyjemność zwlaszcza ze wszystkiego musze szukac sama i głównie w necie. znajomi juz dawno maja te" problemy " za soba i nie doradza nic bo nieaktualne ;/

także ciesze sie ze juz mam porobione rezerwacje i wszytko zaczyna ukladac sie w calość. mam nadzieje ze z wasza pomoca (obiecuje swiadomie nie podkradac pomyslów;)) uda mi sie zorganizowac wesele :)

Ja na pewno chce mieć księge gości ... super pamiątka i czasami niezły ubaw przy czytaniu wpisów :-) a też mam fajne miejsce przed wejściem na sale będzie taki kącik z naszymi zdjęciami itd.

Nartu22 fajne księgi pasujące klimatem do Waszej sali super pomysł :-)

Jeżeli chodzi o okragłe stoły to ja jestem na nie ... niezbyt mi się to podoba a zraziłam się będąc na takim weselu i nie ma się fajnego kontaktu z gośćmi. Dodatkowo takie stoły mają ograniczoną liczbę gości do usadzenia i czasami trzeba kogoś wykluczyć lub rozdzielić np. grupę znajomych.

Niezła sytuacja z tym zespołem i do tego spotkałyście się na tym forum :-) ale nie ma co się załamywać Czekoladowa Pralinka nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i na pewno znajdziecie świetny zespół.

Wow, ale nie będziecie się bić ;p?

A tak poważnie, nie mam dużego rozeznania w zespolach, wzieliśmy ten który był juz u kogos sprawdzony i mogliśmy zobaczyć ich w akcji na innym weselu.

Może mają wolny termin http://www.zespol-ragtime.pl/

Ja juz dwa lata temu wiedziałam ze bede ich miala a Ty teraz mi ich sprzatnelas z przed nosa !!!! :)
Teraz to ja nie wiem co mam robić... ;/
Jak mogłaś ;)

kto pierwszy ten lepszy ;) a tak powaznie to wspolczuje w szukaniu zespolu mam nadzieje ze szybko cos znajdziesz ja nawet nie chce pamietac tego okresu kiedy szukalismy orkiestry, dla mnie to byla masakra.

noo... gabi1 zarezerwowała ;(..
Ja.. jestem normalnie załamana... Poleca ktoś jakiś zespół??Bo teraz jestem w kropce... ;//

My mamy w planach okragle stoły.... uwazam ze sa wygodniejsze dla gości (masz duuuuuzo miejsca na łokcie:) )jednak w przypadku wiekszego wesela chyba praktyczniejsze sa podluzne .... w sierpniu na naszej sali bedzie impreza na 180 gosci z okragłymi stolami wiec obsluga sali ma nam dac znac jak to wygladalo.

Co do ksiegi gości bylam sceptycznie nastawiona ale po ostatnim weselu gdzie ksiega byla puszczona miedzy gosci a nie ustawiona na "podium", sama sie nad tym zastanwiam. wpisy spontaniczne w nawiazaniu do imprezy... super.

CzekoladowaPralinka, a co już ktoś inny zarezerwował, termin zajęty?

Nie martw się, może tak miało być, i znajdziecie jeszcze lepszy zespół :))))

kurcze za duże.. teraz lepiej?

image

image

ooo chyba takie kupimy
image
image