Młode Pary 2013 (część 4)

KWIECIEŃ
13.04 ~ann - Ania i Sebastian, ślub odbędzie się poza Gdańskiem ;), kościół: Klasztor oo. Franciszkanów Brodnica, wesele: Zajazd Cykada w Jajkowie, orkiestra: Music Express, Kamerzysta, Fotograf: Foto - Video Florkiewicz Brodnica
13.04 ~Evelcia - Ewelina i Daniel, ślub: Kościół Świętego Michała Archanioła w Kiełpinie, sala: Gospodarstwo Rychertów w Kiełpinie, fotograf: Andrzej Sip, makijaż i fryzura: siostra (fryzjerka)
27.04 ~Marcelinka - Marta & Rafał, ślub: Kościół NMP we Władysławowie, wesele: sala Jantar w Pucku, orkiestra: Octawa, fotograf: jeszcze sie zastanawiamy, kamerzysta: nie chcemy, makijaż: jeszcze nie wiem :)

MAJ
04.05. ~Olla1 Kościół ? ,wesele: Hotel Faltom, Dj Lech Radziun, Foto: blekitne.com, makijaż: Agnieszka Jarzębek http://www.maxwizaz.pl/, fryzura: Aleksandra Czerwińska http://www.alexevents.pl,
17.05 ~Pola - ... i ...Restauracja jest {?} Dj jest {?}, foto {?}
18.05. ~ zmyslnamietny - Dorota & Grzegorz, ślub: USC, wesele: Stara Wędzarnia Sobieszewo, DJ - przyjaciel, Make up sama, Fryzura - przyjaciółka

CZERWIEC
01.06 ~aniawwo1987 - Ania i Kamil,kościół w Bolszewie, sala bankietowa "Amelia" w Zelewie, orkiestra: "Odeon", kamerzysta: multimedia360,
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ośrodek Alga Sztutowo, Fotograf: Katarzyna Formela, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie:ja osobiście, Fryzura: Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Mlodej (suknia,ponczochy,bielizna,podwiazka zakupione w Irlandii Północnej)
29.06. ~h&m - Hania i Mateusz, Kościół w Baninie, sala Orfeusz w Kłosowie, Kamerzysta i fotograf: Kościerzyna "LOKO", orkiestra: "MARINEZ" z Gościcina

LIPIEC
06.07 ~P&Ł - Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect
13.07 ~11 - Karolina i Paweł Kościół Sw. Stanisława
13.07. ~nea86 - Agnieszka i Łukasz, Parafia Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu, sala Filip w Osłoninie, Dj Limahl, foto Fotogrupa
13.07. ~Madziaaa

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, sala Japońska Łęgowo, kamerzysta: Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Ślub: Kościół Matarnia, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime
10.08. ~Jun87 - Agata i Mateusz, parafia Niepokalanego Serca Maryi w Gdynia, sala Filip w Osłoninie, zespół Jak's Band, foto + video Grupa Obiektywni, zespół w kościele Mathetai
10.08. ~Darulcia - Daria i Marek kościół Św.Brata Alberta , Wesele Orchidea, Orkiestra: Hevelius
16.08. ~Rudi, Kościół Św. Ignacego ul.Brzegi w Gdańsku, Sala bankietowa w Lublewie, DJ M. Józefowicz,
31.08 ~aniaa88 - Ania i Paweł :),ślub: Kościół Garnizonowy w Gdyni

WRZESIEŃ
07.09. ~Iwcia - Iwona i Jakub , ślub: kościół parafialny św. Piotra i Pawła w Chmielnie . wesele: sala Wichrowe Wzgórza w Chmielnie, ,
07.09 ~Mika2409 - Dominika i Michał, ślub: Kościół NMP we Władysławowie, wesele: sala Casilla w Kębłowie, orkiestra: Odeon, fotograf i kamerzysta: Video-Film z Kębłowa
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia ślubna : Salon sukien ślubnych Joanna Wejherowo

Wrzesień - Indygo - , ślub: Kościół Św. Jana w Gdańsku, wesele: Tłusta Kaczka Gdynia, Fotograf Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl
Wrzesień - little_me - Starogard Gdański,

PAŹDZIERNIK
12.10 ~shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video, makijaż: Dorota Lipińska, fotograf Fotoinlove.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode Pary 2013 (część 4)

My chcielismy zespół ( i upolowalismy najlepszy hihih), Dje odpadli z miejsca. Jakos nie moge sie do nich przekonac ....

Dziewczyny z jakim wyprzedzeniem nalezy w trojmiescie rezerwowac fryzjerki, makijarzystki na slub?

Dzięki, Fiolecik, to chyba Shanti chciała :)
Miałam wstążkę i biżuterię w ciemnym fiolecie, oraz ciemnofioletowe butki :) (na zmianę, bo były płaskie, a do ślubu ubrałam ecru z Ryłko Estima)

Minki, to moja specjalność:DDD

Olla1, Czad!
Ale minka ;).
z fiolecikiem, elegancja francja :).

Ale ta mina... nie mogę się napatrzeć (((((:

O, my będziemy mieć Fotolinea na nasz ślub w przyszłym roku :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja sukinia na ślub cywilny:
image

Uploaded with ImageShack.us

Ja wzięłam DJa, bo wiem jak gra i jest świetny, poza tym nie chciałam po prostu zespołu :)

Shanti, zaklepaliśmy kościół: Św. Mikołaj, 4 maja 2013, g. 16.30

Teraz tylko załatwienie formalności na ślub w innej parafii (ojciec, który nas zapisywał dał nam czas do 15 sierpnia).
Nic nie musieliśmy wpłacać.

Martwi mnie tylko jedna sprawa, czy zgodzą się tam na skrzypaczkę, albo ewentualnie 2 instrumenty smyczkowe, bo niby oprawą zajmuje się tylko organista, ale cóż będziemy to dogadywać jak już będziemy zanosić dokumenty.

Wiecie ile kosztuje tam kurs przedmałżeński?

A moja sukienka... Będę szyła sukienkę na wzór FADO w salonie w Gdańsku - Memolia - bardzo fajny salon z super obsługą - wypożyczałam tam suknię na cywilny - chciałam Wam nawet pokazać, bo to była piękna suknia przed kolano :)
I co najlepsze, koszt uszycia mojej sukni wyniesie 2900zł :))))
Pobranie wymiarów mam 23 sierpnia - nie chciałam wcześniej, bo 18 sierpnia wyprawiam roczek mojej córeczki (kończy 20 sieprnia) i nie będę miała głowy do sukni ;)

Pozdrawiam piątkowo :)

Mika, ja też będę mieć okrągłe stoły i będę tablicę mieć. Widziałam gdzieś, że można za jakieś 150zł kupić.

Polecam salon Memolia, ja tam będę szyła swoją suknię!

Przepiękna sukienka :)

Sukienkę widziałam ;)
Ale ja z moim 40stym rozmiarem, raczej musiałabym pomniejszyć biust, i wyciąć kości biodrowe, żeby się zmieścić :D

Indygo, ja już wybrałam makijażystkę - jest naprawdę dobra w tym co robi. Podałam nazwę w info na początku przy dacie,obejrzyj sobie :)

Indygo, dziękuję za propozycję, ale mój mąż jest fotografem i może zaprojektować nam takie w photoshopie, po prostu chciałam coś gotowego, żeby nie poświęcać temu zbyt dużo czasu, którego mąż i tak ma mało, ze wzg na ilość pracy.

Podczytuje Was czasami i widzę, że jest mowa o zespole który był niedawno u Nas na weselu :)

Dziewczyny, nawet się nie zastanawiajcie, zespół BEST - jest po prostu wspaniały!! Poczucie humoru, uśmiech, wysoka kultura osobista, niespodzianki itd :) Gdybym tylko jeszcze raz mogła przeżyć swoje wesele, nie zastanawiałabym się ani minuty nad zespołem i zapłaciłabym Im każdą cenę ;)

A propost ceny... Hmm... nie wydaje mi się, żeby znajmy się dogadał co do ceny :) może to był inny dzień niż sobota, to wówczas cenowo by się zgadzało :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

w kwietniu/ maju jakos tak. ale tak czy siak jestem bardzo zadowolona ze mieli dla nas wolny termin :) inaczej bym zmieniala termin wesela :) bez obrazy ale zaden inny zespol nam sie nie podobal ( na podstawie materialów dostepnych w necie ciezko cos zdecydowac, a nie mamy moliwosci jezdzic, spotykac i sluchac zespo.łów na zywo) nie wiem dlaczego bardzo duzo zespołów wykonuje utwory w obcych jezykach nie znajac ich....

AAaa jak będziecie robić nowy temat (cz.5) to mnie też dopiszcei ;)
Ewelina i Bolek, 17.08.2013r. Kościół: Parafia Matki Bożej Saletyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Gniecki w Przejazdowie. Orkiestra: Miała być Zespół Best ale zakosili mi ;DD

Noo ;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe czy ta Allabama bedzie miala termin.. ;)
A kiedy do nich dzwoniłaś??

Shanti chyba czas na aktualizację... bo już nie ogarniam kto kiedy ;p.

Tylko jak możesz usuń mi narazie info dot. Kościoła, bo to skomplikowana sprawa ;p.

haha ... oddacie :) za zadne skarby ja nie chce znowu przez to przechodzic.

szóstke od Was wzięli?
Ejj to może się zamienimy, coo??;D
Ja Wam dam tą Allabame a Wy oddacie mi Best :D:D
hehe, żartuje ;*

niestety przez maila albo tel trudno sie targowac ;/ wazne ze mieszcza sie w naszym budzecie :)