Pyszne pierogi (1) Super pierogi dostępne w wielu wariantach, warte swojej ceny chociaż mogłyby... Tomek Great dumplungs (1) Food and plače highly recommendet! Aleksandar Rewelacja (1) Bardzo dobre pierogi z pieca. Super, Super! Marta
Bardzo fajne miejsce (1) Przepyszne pierogi, najlepsze jakie jadłam w życiu! Katarzyna Pychotka (1) Najlepsze pierogi w Sopocie Julia Pyszne pierogi z pieca (1) W niedziele byłam z rodziną na obiedzie. Pierogarnie odkryliśmy dzięki... Teresa Bardzo dobre jedzenie (1) Zawsze kiedy jestem w Sopocie mam ochotę na polskie jedzenie, wtedy wpadam do... Rafał Pierogi, ach te pierogi!!! (1) Do pierogarnii zostałam zaproszona poprzez degustacje. Pierogi, które... Engie Najlepsze pierogi w trójmieście! (1) Jako stały klient polecam pierogi pieczone z kurczakiem oraz gotowane z... Jakub Palce lizać (1) Jedyne co mi przychodzi na myśl: chcę tam wrócić i próbować kolejno wszystkie... Dorota Pierogowa uczta (1) Razem z narzeczonym zostaliśmy zaproszeni przez znajomych z Sopotu na pyszne... Izabela Pyszne pierogi (1) W zeszły weekend będąc w Sopocie postanowiliśmy wstąpić do pierogarni Mocno... Pati Gorąco polecamy! (1) Byliśmy całą rodzinką i wszystkim smakowało. Szczególnie pieczone z... Ania Mocarne Pierogi (1) Zupy oraz pierogi maja rewelacyjne,najlepsze pierogi w trójmieście ,Zawsze... Aleksandra No cóż (1) Pierogu jak pierogi. Bez rewelacji. Niewielka karta jeśli chodzi o pieczone... Przemek Niestety nie za bardzo mocno nadziane (1) W pierogarni spróbowałem pierogów pieczonych. Niestety głównie ciasta -... Mariusz Polecam! (1) Odwiedziliśmy mocno nadziane w ramach grouponu i nie rozczarowaliśmy się.... Magda