WSPANIAŁA PASTA CUKROWA (1) Jestem stałą klientką gabinetu Bio Nova i polecam go w 100%. Pani Ala... Iza Bańka chińska (1) Faktycznie po pierwszej (jednej) wizycie nic nie widać, nie ma sie co... Selena Szwed RZĘSKI REWELACJA:) (1) Jestem bardzo zadowolona , rzeski sa śliczne!!!!Miła i profesjonalna... GOSIA
Brudno i brak sterylnych narzędzi (2) Byłam w tym salonie ponieważ kupiłam ofertę na gruponie. Niestety nie... Majeczka Polecam! (1) Fantastyczna obsługa! Przede wszystkim kompetentni fryzjerzy, którzy zawsze... kw9 Świetny pakiet dla Przyjaciółek! (1) Ostatnio z Przyjaciółką skorzystałyśmy z pakietu zaproponowanego przez... uLTRA Fajna drogeria (1) Polecam wszystkim tą drogerię. Posiadaja szeroki asortyment i ceny są... Pati 84 nie polecam (3) Otrzymałam kupon obejmujący usługi fryzj. i 30 zniżki na usługi kosmetyczne.... Justyna Nie polecam ! (3) Długo zwlekałam z napisaniem tej opinii . Odwiedziłam ten zakład z polecenia... izabela Super! (1) Jestem bardzo zadowolona z efektów wizyty u Pani Magdy. Rewelacyjnie dobrany... M. salon nadal jest:) (2) Całe szczęście salon nadal jest tylko pod inną nazwą. Cała obsada została -... Magda stała klientka Tak dalej Panowie !!! (1) Podziwiam strzyżenie Pana Mirka, gdyż zawsze mogę ułożyć coś fajnego z moich... Barbara ŻENADA! (1) Towar wygląda na drugi gatunek!! CIĘŻKO JEST DOPROSIĆ SIĘ O ROZMOWĘ Z KIMŚ... colakao Słaby wybór (1) Jestem klientką tego sklepu z racji jego położenia , ale to chyba najgorzej... mika Zdecydowanie polecam (1) Na pierwszą wizytę poszłam jako posiadaczka dłuższych blond włosów... Aga Która Ania fryzjerka ? (5) Byłam na depilacji u Pani Justyny, bardzo miła kosmetyczka. Pierwsza moja... Magda Profesjonalizm, po prostu :) (1) Trafiłam tu szukając profesjonalnego i kreatywnego salonu fryzjerskiego w... Eliza Zdecydowanie na TAK (1) Bardzo elegancki salon, fajny i przystępny cenowo asortyment. Kierowniczka... Olix pani Krysia :) (1) salon może niepozorny, ale jakoś usług i porad jest świetna. byłam dziś... Marta super zabiegi (1) super zabiegi Alicja