gorąco polecam:))))) (1) Taki relaks i odprężenie zdecydowanie zapewnił mi masaż relaksacyjny w... marxena Duży wybór Sukien Ślubnych. (1) Szczerze Polecam! Niepowtarzalny wybór sukienek, których nie spotkasz w... maja oszustwo (1) sklep sprzedaje towar którego nie ma!czas oczekiwania nieskończony,odesłałam... aga
Po raz kolejny podziekowania dla pani Magdy:) (2) Korzystam z usług salonu Dorota od kilku miesięcy, nie mam zdania na temat... Michalina Polecam pod każdym względem:) (1) Jak najbardziej polecam salon First Lady:) Jak tylko weszłam do salonu... Monika W 100% POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona z przedłużania rzęs u Agnieszki! Atmosfera ,... Karolina Wspaniały i cudowny fryzjer:)) (1) Nie wiem co nie pasowało moim przedmówczyniom ale ja jestem zachwycona Panem... Ania tragedia (3) Zdecydowanie NIE POLECAM. Byłam 2 raz na przedłużaniu rzęs, więc mając... klientka POLECAM! (1) Świetny salon! Cudne dziewczyny! Wesoło, miło, profesjonalnie! Zawsze mozna... Magda ODRADZAM - brak profesjonalizmu (1) Po pierwsze mikrodermabracja z maską algową - czas wykonania 20 min !!! Po... Zszokowana Polecam! Polecam! Polecam! (1) Gorąco polecam ten salon!! Bardzooo miła obsługa. Jeżeli chodzi o kosmetykę,... JOANNA Paula - opinia (44) Skorzystałam z depilacji laserowej i na chwilę obecną ciężko mi stwierdzić... Paula Zdecydowanie polecam Pana Macieja (1) powiem tylko tyle - Pan Maciej to prawdziwy ... artysta. M. niskie ceny polecam (2) mila obsluga, bardzo dobre lozka, w tym stojace i tanio!!! Kamila Teresa - opinia (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług salonu i jestem z nich bardzo zadowolona.... Teresa Super Solarium (1) Skorzystałam z solarium kilkakrotnie i muszę przyznać, że jest naprawdę... olunia ok (2) polecam salon ponieważ sama korzystałam i jestem zadowolona z usług firmy:) abba WSPANIALE (1) Super miejsce , polecam wszystkim którzy szukają kreatywnego fryzjera i... A. "Grabi" Najlepsza obsługa, najniższe ceny! (1) Zacznę od cen. Odkąd wprowadzono "nowy rozkład jazdy" jest to najtańszy... zgubiłam głowę Marta - opinia (2) Bardzo miła, magiczna atmosfera i fantastyczny masaż hinduski:)Polecam! Marta