mocno polecam :)) (1) przed chwilą wyszłam z salonu i muszę przyznać że jestem bardzo zaskoczona!... Marta Polecam! (1) OBSLGA BARDZO DOBRA. Super wykonanie pedicure i manicure oaz depilacji. Pani... stala klientka Vacoo i paznokcie (1) Tak jak właścicielka mówi .. w salonie trzeba czuć się swobodnie, jak w domu.... Zadowolona
Rehabilitacja (1) Od urodzenia jestem sceptyczny co do możliwości medycyny, co nie znaczy, że z... Stanisław Profesjonalnie i bardzo miło (2) Pani Wiesia jest bardzo miłą osobą. Kolor i fryzurę dobrała mi Pani Renia,... Beata Polecam. (1) W końcu Pogórze doczekało się porządnego fryzjera, p.Edyta wie co zrobić na... Marzena SUPER!!!! (2) Polecam wszystkim. Pan Piotr idealnie dobrał kolor. Pełen profesjonalizm. O... Monika Świetny manicure japoński (1) W Bell Visage oferowany jest manicure japoński, co jest nowością na rynku.... Grażyna bardzo zadowolona (1) Mąż wykupił mi stylizację u Foba Design, która obejmowała analizę sylwetki,... Dagmara rewelacja (2) to już mój piąty tatuaż w tym studiu,a mam w planie zrobić jeszcze... tomkot Wysoki poziom za rozsądna cenę. (1) Do studia trafiłam przez przypadek a ze jestem mieszkanką Pogórza ,a niestety... Marzena Szczerze polecam (1) Byłam u Pani Magdy I raz i jestem zachwycona :) Powróciłam dzięki niej do... Anka Jestem bardzo zadowolony z obsługi takiej młodej Pani blondynki (1) Witam, Byłem na solarium w sb, Pani, która tam była była prze sympatyczna,... Janusz i Monika Rewelacja!!! (1) Chciałabym zachęcić wszystkich którzy mieli ciężki dzień i chcą zapomnieć na... Ania super (1) pierwszy raz przyszedłem na to solarium i będe stałym klientem, czysto, miło,... maks Gorąco POLECAM :) (1) Polecam salon i magiczne rece Macka :) Mariusz Super! (2) Do salonu M&M Lademann trafiłam z polecenia koleżanki jakieś 1,5 roku temu.... Agnieszka Polecam (1) Gabinet co prawda mały, ale bardzo przyjemnie urządzony. Przed masażem... DrWatson ZDECYDOWANIE TAK (1) Niedawno odwiedziłam ten salon i już nie chciałam zaglądać nigdzie indziej.... Aśka Polecam (1) Linia Babor w rękach pani Magdy to doskonałe połączenie gwarantujące... katarzyna r-m